Практични разтегателни дивани и кушетки

Разтегателният диван или кушетка са практичен избор, защото се получават две мебели в една, като се използва максимално пространството в къщата или апартамента. Диван през деня и легло през нощта – тази мебел определено дава гъвкавостта на две-в-едно. Разтегателните дивани са практични и функционални в стаи с ограничено пространство, което ги прави идеалното решение за стаи за гости, детски стаи или студентски апартаменти. В JYSK ще откриете голям избор от съвременни кушетки, разтегателни дивани, ъглови дивани и обикновени разтегателни дивани с класически дизайн, със и без разширение. Почерпете вдъхновение за новия си разтегателен диван или кушетка тук или посетете местния магазин на JYSK.

33 продукти
  33 продукти

  Кушетки - Разтегателни дивани

  Разтегателен диван SKILLEBEKK светлосив
  375 ЛВ./бр.
  475 ЛВ. /бр.
  Спестете 21%
  basic
  Само онлайн
  Разтегателен диван NEJEDE светлосив
  550 ЛВ./бр.
  699 ЛВ. /бр.
  Спестете 21%
  plus
  Само онлайн
  Разтегателен диван NORSMINDE тъмносив
  600 ЛВ./бр.
  799 ЛВ. /бр.
  Спестете 24%
  plus
  Разтегателен диван NORSMINDE светлосив
  600 ЛВ./бр.
  799 ЛВ. /бр.
  Спестете 24%
  plus
  Разтегателен диван VARPELEV светлосив
  750 ЛВ./бр.
  999 ЛВ. /бр.
  Спестете 24%
  gold
  Само онлайн
  Разтегателен диван JETSMARK сив
  1100 ЛВ./бр.
  1699 ЛВ. /бр.
  Спестете 35%
  gold
  Разтегателен диван с разширение BEDSTED
  1250 ЛВ./бр.
  1699 ЛВ. /бр.
  Спестете 26%
  gold
  Само онлайн

  Кушетки - Кушетки

  Кушетка VADEHAVET натурал
  400 ЛВ./бр.
  549 ЛВ. /бр.
  Спестете 27%
  gold
  Само онлайн

  Какво предлагаме в JYSK?

  В JYSK ще намерите разнообразни модели разтегателни дивани във всякакви размери и от всякакви материали, включително модели с пълнеж от пяна или с бонел пружини. Предлагат се тапицерии от устойчив на износване полиестер, памук, микрофибър и други материали.

  ОБЗАВЕЖДАНЕ С ФУНКЦИОНАЛЕН РАЗТЕГАТЕЛЕН ДИВАН ИЛИ КРЕСЛО

  Тайната на успешното обзавеждане на по-малко пространство е да се намерят мебели с множество функции, които едновременно пестят място и помагат да се поддържат нещата подредени. Като цяло разтегателният диван или креслото е гъвкаво решение, което Ви позволява да използвате пространството в дома си, без да правите компромис с естетиката и качеството.

  Много от разтегателните дивани в нашата гама изглеждат като обикновени дивани, което ги прави идеална алтернатива на дивана във всекидневната у дома или на вилата, където местата за спане никога не са твърде много. Затова е важно комфортът да е добър както през нощта, така и през деня. Използвайте разтегателния диван и в стаята за гости, детската стая или спалнята.

  Ако Вие или Вашите гости смятате, че кушетката е твърда за спане, решение може да бъде поставянето на топ матрак отгоре. След употреба може лесно да се прибере под седалките на разтегателния диван, заедно с одеяла и възглавници.