Комфортни разтегателни дивани и кушетки

Разтегателният диван или кушетка са практичен избор, защото се получават две мебели в една, като се използва максимално пространството в къщата или апартамента. Диван през деня и легло през нощта – тази мебел определено дава гъвкавостта на две-в-едно. Разтегателните дивани са практични и функционални в стаи с ограничено пространство, което ги прави идеалното решение за стаи за гости, детски стаи или студентски апартаменти. В JYSK ще намерите разнообразни модели разтегателни дивани във всякакви размери и от всякакви материали, включително модели с пълнеж от пяна или с бонел пружини. Предлагат се тапицерии от устойчив на износване полиестер, памук, микрофибър и други материали.

Разтегателен диван - 2 в 1

Проектирайте дома си така, че да бъде функционален за Вас, като изберете мебели с многобройни приложения. Изберете утилитарни мебели и спестете място, без да правите компромис с качеството или естетиката на пространството. Разтегателният диван по същество представлява две мебели в една и изпълнява едновременно две различни функции. Разтегателните дивани са идеалното решение за малка къща, студентски дом, вила или стая за гости. Изключително широката ни гама ще Ви позволи да изберете стила, цвета и размера на дивана в зависимост от наличното пространство и предназначението му. В JYSK ще намерите разнообразни модели разтегателни дивани във всякакви размери и от всякакви материали, включително модели с пълнеж от пяна или с бонел пружини. Предлагат се тапицерии от устойчив на износване полиестер, памук, микрофибър и други материали.

Обзавеждане с функционален разтегателен диван или кресло

Тайната на успешното обзавеждане на по-малко пространство е да се намерят мебели с множество функции, които едновременно пестят място и помагат да се поддържат нещата подредени. Като цяло разтегателният диван или креслото е гъвкаво решение, което Ви позволява да използвате пространството в дома си, без да правите компромис с естетиката и качеството.

Много от разтегателните дивани в нашата гама изглеждат като обикновени дивани, което ги прави идеална алтернатива на дивана във всекидневната у дома или на вилата, където местата за спане никога не са твърде много. Затова е важно комфортът да е добър както през нощта, така и през деня. Използвайте разтегателния диван и в стаята за гости, детската стая или спалнята. Ако Вие или Вашите гости смятате, че кушетката е твърда за спане, решение може да бъде поставянето на топ матрак отгоре. След употреба може лесно да се прибере под седалките на разтегателния диван, заедно с завивки и възглавници.