МАСИЧКИ ЗА КАФЕ И КРАЙНИ МАСИЧКИ В МОДЕРЕН СТИЛ

Както не можете да си представите дом без диван, така повечето хора не могат да си представят диван без масичка за кафе или крайна масичка за закуски, кафе и свещи. В JYSK можете да намерите точно желания размер, модел и цвят, както и различни материали, като бамбук, дъб, стъкло и метал. Независимо дали е висока или ниска, кръгла или квадратна, със сигурност ще намерите красива масичка, която да подхожда на Вашата всекидневна. Разгледайте нашия голям избор и сключете изгодна сделка.

49 продукти
  49 продукти

  Дневна - Масички

  Масичка BAKKEBJERG Ø40 бяла/натурал
  40 ЛВ./бр.
  59,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 33%
  basic
  Маса за кафе DOKKEDAL 75х115 бетон
  65 ЛВ./бр.
  169 ЛВ. /бр.
  Спестете 61%
  basic
  Само онлайн
  Масичка KALVEHAVE Ø55 дъб
  90 ЛВ./бр.
  139 ЛВ. /бр.
  Спестете 35%
  basic
  Само онлайн
  Маса за кафе KALVEHAVE Ø70 дъб
  125 ЛВ./бр.
  159 ЛВ. /бр.
  Спестете 21%
  basic
  Само онлайн
  Маса за кафе BANKEHUSE Ø50 бетон/черно
  100 ЛВ./бр.
  149 ЛВ. /бр.
  Спестете 32%
  plus
  Маса за кафе JUNGHOLM Ø50 натурал
  115 ЛВ./бр.
  159 ЛВ. /бр.
  Спестете 27%
  plus
  Ново
  Само онлайн
  Маса за кафе GADEVANG Ø65 бяла/златисто
  125 ЛВ./бр.
  199 ЛВ. /бр.
  Спестете 37%
  plus
  Маса за кафе NORDBY 80x80 бяла
  150 ЛВ./бр.
  229 ЛВ. /бр.
  Спестете 34%
  plus
  Само онлайн
  Комплект масички BRABRAND Ø70/50см натурал/черно
  175 ЛВ./бр.
  269 ЛВ. /бр.
  Спестете 34%
  basic
  Само онлайн
  Маса за кафе PANDRUP 70x110 бяла/златно
  185 ЛВ./бр.
  269 ЛВ. /бр.
  Спестете 31%
  plus
  Само онлайн
  Маса за кафе EGELEV Ø70 дъб
  275 ЛВ./бр.
  499 ЛВ. /бр.
  Спестете 44%
  gold

  МАСИЧКИ С МНОЖЕСТВО ФУНКЦИИ

  Масичката е мебел, която може да служи за повече цели от масичката за кафе. Една по-малка масичка за кафе може да се използва като нощно шкафче в спалнята или като масичка за игра в детската стая - възможностите са безкрайни. Когато купувате нова масичка за кафе, трябва да вземете предвид няколко неща, като например къде ще се използва, какъв размер, какъв цвят/материал и т.н. Важно е да вземете предвид нуждите си.

  МАСИЧКА, КОЯТО ДА ПОДХОЖДА НА ВАШИЯ ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

  Интериорът на Вашия дом е личен и Вие трябва да се чувствате комфортно в него. Диван или крайна масичка могат да бъдат лесен начин да добавите цвят в дома си. Изберете цветна масичка в зелено, синьо, розово, златно или ръждивочервено и подчертайте дневната. Класическият избор за мнозина е масичка в бяло, черно или кафяво. Ако сте малко по-смели и обичате суровия вид, масичка за кафе в сив цвят може да е идеална за Вас. Независимо дали предпочитате модерна или класическа визия, JYSK има масичка за кафе за Вас. В нашата селекция ще откриете масички за кафе и крайни масички в много различни стилове и дизайни.

  МАЛКИ И ГОЛЕМИ МАСИЧКИ

  Размерът на масичката за кафе често се определя от големината на стаята и от това за какво ще я използвате. В по-малките къщи или апартаменти малката кръгла масичка може да бъде добро решение. Тя не заема много място в стаята, но все пак позволява да поставите ваза или чаша кафе. Ако обичате по-малка масичка кафе, но имате голяма всекидневна, помислете за комбиниране на няколко малки кръгли или квадратни масички. Тя придава жив и модерен израз. В същото време всеки може лесно да достигне до купичките със закуски.

  Големите масички също имат много предимства. Повечето модели на JYSK имат интелигентен рафт за съхранение под плота на масичката. На него можете да съхранявате книги, списания и всичко останало, което имате във всекидневната си. По-голямата масичка е чудесна и за семейно забавление, тъй като има достатъчно място за настолна игра или игра на карти.

  Независимо дали търсите голяма или малка масичка за кафе или крайна масичка, JYSK разполага с богат избор от красиви масички за Вашия дом.