Красиви светлинни вериги и лампи на батерии

Декоративното осветление, като например феерични лампички, светодиодни вериги, светещи кутии и лампи на батерии, може да се използва навсякъде в интериора. Не заема много място и може да се премества според нуждите. Общото за всички светлинни източници е, че те допринасят за уютно и приглушено осветление. Нашите хартиени или стъклени вериги са с LED крушки, предлагат се в различни цветове и се захранват с батерия или щепсел. Моля, имайте предвид, че в някои от продуктите не са включени батерии и че нашето декоративно осветление е предназначено само за употреба на закрито.

Вдъхновение за уют с декоративни източници на светлина

Създайте уютно пространство, в което Вие и семейството Ви да се наслаждавате, като използвате различни видове лампи в декора. Нашите декоративни лампи се използват главно за осветление на околната среда.

  • Светлинни вериги

Декоративните светлинни вериги са хит като нощни лампички в детската стая или като приглушено осветление в стаята на тийнейджъра. Верига от лампички в деликатни нюанси на синьо, зелено и розово създава идеалното уютно осветление. Украсете декоративна стълба, подчертайте големите си растения в подова саксия, като поставите в нея низ от светлини, или я използвайте като част от осветлението за празнични случаи.

  • Батерийни лампи

Лампите, захранвани с батерии, са лесни за поставяне на рафтове, етажерки, первази на прозорци и др. Имаме лампи с батерии в бяло, бежово и розово - така че всеки може да намери нещо за себе си. Лампите осигуряват приглушена светлина, което ги прави идеални за нощно осветление. Ако кърмите през нощта, те са идеални и за детската стая, за да не се събуждате прекалено много с бебето.

Издържливи батерии и крушки за ежедневна употреба

Създайте правилното настроение в дома си с осветление - можете да изберете традиционна E27 крушка за Вашите ежедневни лампи или ако сте избрали стил на лампа, при който крушката е изложена, изберете нашите LED крушки с нажежаема жичка, които са страхотна декорация и дизайн, както и практичност. Нашите цени са напълно достъпни, така че можете да се запасите с резервни части. Поддържайте захранващите си светлини и уреди, работещи с батерии, с нашата селекция от батерии – батерии AA, батерии AAA и батерии CR2032, от които да избирате.