КРАСИВИ СВЕТЛИННИ ВЕРИГИ И БАТЕРИЙНИ ЛАМПИ

Декоративното осветление, като например феерични лампички, светодиодни вериги, светещи кутии и лампи на батерии, може да се използва навсякъде в интериора. Не заема много място и може да се премества според нуждите. Общото за всички светлинни източници е, че те допринасят за уютно и приглушено осветление. Нашите хартиени или стъклени вериги са с LED крушки, предлагат се в различни цветове и се захранват с батерия или щепсел. Моля, имайте предвид, че в някои от продуктите не са включени батерии и че нашето декоративно осветление е предназначено само за употреба на закрито.

13 продукти
  13 продукти

  Осветление - Декоративни лампи

  ВДЪХНОВЕНИЕ ЗА УЮТ С ДЕКОРАТИВНИ ИЗТОЧНИЦИ НА СВЕТЛИНА

  Създайте уютно пространство, в което Вие и семейството Ви да се наслаждавате, като използвате различни видове лампи в декора. Нашите декоративни лампи се използват главно за осветление на околната среда.

  Светлинни вериги

  Декоративните светлинни вериги са хит като нощни лампички в детската стая или като приглушено осветление в стаята на тийнейджъра. Верига от лампички в деликатни нюанси на синьо, зелено и розово създава идеалното уютно осветление. Украсете декоративна стълба, подчертайте големите си растения в подова саксия, като поставите в нея низ от светлини, или я използвайте като част от осветлението за празнични случаи.

  Батерийни лампи

  Лампите, захранвани с батерии, са лесни за поставяне на рафтове, етажерки, первази на прозорци и др. Имаме лампи с батерии в бяло, бежово и розово - така че всеки може да намери нещо за себе си. Лампите осигуряват приглушена светлина, което ги прави идеални за нощно осветление. Ако кърмите през нощта, те са идеални и за детската стая, за да не се събуждате прекалено много с бебето.

  Светлинни табла

  Светлинно табло с текст може да украси всяка стая в дома Ви. Използвайте го, за да напишете сладък поздрав за семейството, като украса в детската стая или за спомен.

  Лентово осветление

  Създайте добра видимост на дрехите в гардероба си, като поставите светлинна лента по ръба от вътрешната страна на гардероба. Светлинната лента може да бъде поставена около огледалото или да служи като приглушена нощна светлина, ако се налага да ставате през нощта, като се монтира на ръба на леглото или под него.