Мушами за маса

За много семейства мушамата може да бъде незаменима част от ежедневието. Тя е идеална за защита на масата за хранене от драскотини и петна, които трудно могат да бъдат отстранени. Виниловите мушами се използват много добре като обикновена покривка за маса, но и като издръжлива повърхност, когато децата играят с играчки, рисуват или чертаят на масата. В случай на инцидент покривката може лесно да се почисти с мокра кърпа. В JYSK ще откриете голям избор от мушами на метър, за да можете да ги адаптирате към размера на масата си. Изберете от много цветни мушами или класически цветове като бяло, сиво и черно с различни шарки като каре, знамена, райета и точки.

17 продукти
  17 продукти

  Винилови покривки - Винилна мушама

  Винилови покривки - Текстилна мушама

  Покривка SVARTOR 135см сива
  12,50 ЛВ.
  16,50 ЛВ. /м
  Спестете 24%
  Само в магазините

  Мушами ЗА ВСЕКИ ВКУС

  Може би си мислите, че виниловата покривка е предназначена предимно за ежедневна употреба, а не за празнични поводи. Но има няколко вида покривки за маса.

  В допълнение към стандартната виниловаа покривка, която представлява пластмасова покривка (с PVC покритие) с мека вълнена подложка, има и текстилна покривка, която е изработена от полиестер и памук. По отношение на цената тя е на нивото на акрилна покривка, но изглежда по-ексклузивна и красива на масата. Например купете бяла покривка с червени знаменца, за да създадете празнична атмосфера за рождения си ден.

  Ако предпочитате да използвате обикновена покривка, за да подредите масата за гостите, можете да оставите виниловата покривка на място и да я използвате като основа за защита на масата в случай на разлято червено вино, кафе или други подобни.

  ПРЕДИМСТВА НА мушамите

  • Лесно и бързо почистване;
  • Не миете често;
  • Издръжливи;
  • Евтина инвестиция;
  • Предпазват и защитават масата;
  • Могат да бъдат коригирани по размер към Вашата маса;
  • Практична повърхност;

  ГРИЖИ И ПОДДРЪЖКА

  Както споменахме, виниловите покривки са здрави и издържливи. Въпреки това има неща, които могат да бъдат трудни за премахване, като боя, лак за нокти и мастило, но също така някои видове храни могат да оставят петна. Повечето текстилни покривки в нашата гама позволяват пране в пералня при 30-40 градуса. Имайте предвид, че те не издържат на сушене в сушилня.