НАСЛАДЕТЕ СЕ НА СЯНКАТА С ЧАДЪР ЗА СЛЪНЦЕ

В горещите периоди или в дните с прекалено много слънце е добре дошло малко отдих на сянка. Изберете прибиращ се чадър за тераса, градински чадър или слънцезащитен чадър, който ще Ви осигури комфорт в горещите дни.

За мнозина лятото е равносилно на прекарване на време на открито и ние обичаме да прекарваме колкото се може повече часове в дейности на открито. Сгъваемият чадър или тентата могат да увеличат шансовете Ви да излезете на терасата или балкона, когато навън е много горещо или дъждовно. Големият чадър не само осигурява прохладна сянка и Ви предпазва от силните слънчеви лъчи, но е и щит срещу лек дъжд. Особено важно е да ползвате сянка на шезлонг или надуваем матрак под чадър или сенник по обяд, когато UV лъчите са най-силни. В JYSK ще намерите богат избор от евтини модели чадъри и качествени основи за чадъри.

  Чадъри за слънце - Чадъри

  Чадър STRUER Ø180 асорти
  20 ЛВ./бр.
  Само в магазините
  Чадър AGGER Ø300 тъмносин
  85 ЛВ./бр.
  169 ЛВ. /бр.
  Спестете 49%
  Само в магазините
  Чадър AGGER Ø300 бежов
  85 ЛВ./бр.
  169 ЛВ. /бр.
  Спестете 49%
  Само в магазините
  Чадър AGGER Ø300 маслина
  85 ЛВ./бр.
  169 ЛВ. /бр.
  Спестете 49%
  Чадър AGGER Ø300 тъмносин
  85 ЛВ./бр.
  169 ЛВ. /бр.
  Спестете 49%
  Чадър AGGER Ø300 тъмносив
  85 ЛВ./бр.
  169 ЛВ. /бр.
  Спестете 49%
  Чадър AGGER Ø300 черен
  85 ЛВ./бр.
  169 ЛВ. /бр.
  Спестете 49%
  Чадър ASKIM Ø300 LED сив
  135 ЛВ./бр.
  279 ЛВ. /бр.
  Спестете 51%

  КОЙ ЧАДЪР ДА ИЗБЕРЕТЕ?

  Чадърът не е просто чадър. Има много различни видове, в зависимост от това дали разполагате с голяма градина и тераса, или с малък балкон. Помислете и дали да изберете чадър с ръчно управление, при който лесно можете да вдигате и спускате платното, като завъртите дръжката, или чадър с кабел, който е по-ръчен и изисква малко повече усилия.

  • Висящ чадър - този тип чадър е интелигентен, защото може да се постави отстрани, така че да не пречи, като оставя достатъчно място за градинските мебели. Не забравяйте да купите тежка основа за чадър.
  • Чадър за терасата - не само собствениците на градини имат нужда от чадър. Когато живеете в апартамент и разполагате с балкон, е хубаво да можете да се сгушите на сянка под балконски чадър. Той се различава от обикновения чадър по това, че заема само половината от пространството, така че може да бъде поставен до стената.
  • Сгъваем чадър - когато слънцето е ниско, този тип чадър е интелигентен, защото може да се накланя, за да създава сянка, където пожелаете. Така ще можете да седите на сянка през целия ден.
  • Чадър за маса - обикновен чадър може да се използва с предимство в средата на градинската маса, ако не разполагате с много място на терасата. Необходим е само отвор за чадър в средата на градинската маса. Изберете чадър с функция за накланяне, с която можете да контролирате мястото, където попада слънцето, за да можете да седнете късно навън в сянката на ниско висящото вечерно слънце.

  В JYSK разполагаме с широка и вълнуваща гама от чадъри в много цветове и модели, което Ви позволява да изберете чадъра, който отговаря на Вашия вътрешен двор и на Вашия стил. Изберете градински възглавници в цвят, съответстващ на цвета на чадъра, или създайте цветна вселена от контрастни цветове и райета.

  ПРЕДПАЗВАНЕ НА ЧАДЪРА ОТ ПРЕОБРЪЩАНЕ С ОСНОВА ЗА ЧАДЪР

  Основата на чадъра осигурява стабилност на чадъра и гарантира, че той няма да се преобърне при ветровито време. Някои от чадърите на JYSK се предлагат с основа за чадър, но иначе имаме много различни основи за чадър от пластмаса, цимент или гранит с дръжки и колела, които улесняват преместването на чадъра на терасата.