Покривала за градински мебели и олио за дърво

Защитете градинските си мебели, възглавници и чадъри от вятър и атмосферни влияния с интелигентно и устойчиво на замръзване покривало за мебели и чадъри от JYSK. Калъфът за чадър е с цип. Калъфът за градинските мебели е изработен от здрав материал и може да се закопчава отдолу, за да избегнете разхлабването и отлитането му при ветровито време. Не забравяйте да третирате дървените градински мебели с масло – то удължава живота им и ги прави устойчиви на атмосферни влияния.

12 артикула
  12 артикула

  Обработете мебелите си с масло за дърво

  Имате дървени градински мебели и те изглеждат малко сухи или износени? Не забравяйте да се грижите за тях, като използвате импрегниращо масло за дърво. Маслото за твърда дървесина осигурява защита на дървените градински мебели срещу UV лъчите и помага за предотвратяване на корозията. Върнете живота на дървената си градинска маса или дървените градински столове със специално масло за дърво за поддръжка.

  Покривала за мебели

  Покривалата за градински мебели са незаменими допълнения към всяко външно пространство. Изработени от издръжливи, устойчиви на атмосферни влияния материали, тези покривала служат като надеждна бариера, за да поддържате Вашите външни мебели в оптимално състояние през сменящите се сезони. Основната цел на калъфите за градински мебели е да предпазят Вашето ценно външно обзавеждане от слънце, дъжд, сняг, прах и други външни фактори. Устойчивите на ултравиолетови лъчи тъкани предпазват от суровите слънчеви лъчи, предотвратявайки избледняване и обезцветяване на Вашите мебели. Водоустойчивите и влагоустойчиви материали гарантират, че дъждът и влагата не проникват, предпазвайки Вашите мебели от потенциални повреди, ръжда или мухъл. Освен защитата, покривалата за градински мебели опростяват поддръжката и намаляват необходимостта от често почистване.

  Грижа за градинските мебели

  Току-що сте купили нови мебели за външното си пространство и сте изключително развълнувани. За да се чувствате по същия начин и през следващите години, се погрижете да предпазите мебелите си от мухъл и влага. Често върху градинските мебели - както дървени, така и пластмасови - се появяват зелени петна. Тези зелени петна са известни като плесен - вид фотосинтезиращ организъм, който атакува мебелите Ви и изисква много работа за справяне с тях. Те растат предимно във влажна и топла среда със сянка. Прочетете ръководствата на JYSK за това как да се отървете от плесента и да запазите мебелите си.