Градински комплекти от масивна дървесина

Дървените градински комплекти са модерен, издръжлив и универсален избор за Вашата градина или балкон. Изработени от различни видове дървесина като тиково дърво, акация или евкалипт, тези комплекти предлагат класически и издръжлив вариант както за традиционно, така и за модерно градинско обзавеждане. Разполагаме с широка гама от градински комплекти от масивно дърво с модерен дизайн, независимо дали имате нужда от кръгла, правоъгълна или квадратна дървена маса, или дори разтегателна маса с удължителни планки. Вижте нашата селекция от градински комплекти от масивно дърво със стоманени, алуминиеви или дървени рамки. Градинските мебели от твърда дървесина са издръжливи и можете да удължите живота им, като ги третирате с масло.

Предимства на дървените градински комплекти

Дървените градински комплекти предлагат набор от предимства, които ги правят популярен избор за външно обзавеждане:

  1. Естествена естетика: Дървените градински комплекти излъчват естествена топлина и красота, като подобряват цялостната естетика на Вашето външно пространство.
  2. Универсалност в дизайна: Дървените комплекти се предлагат в различни стилове и дизайни, отговарящи на различни вкусове и предпочитания. Независимо дали предпочитате класически комплект за пикник, елегантен модерен дизайн или рустикална визия, има дървен градински комплект, който да отговаря на Вашия стил и да допълва външния Ви декор.
  3. Издръжливост: Висококачествените твърди дървета, като тиково дърво и акация, са устойчиви на гниене, вредители и атмосферни влияния. Тази издръжливост гарантира, че дървените градински комплекти могат да издържат на външните елементи и да останат здрави.
  4. Опции за персонализиране: Дървените градински комплекти предоставят отлични възможности за персонализиране. Можете да изберете да оцветите или боядисате дървото в различни цветове, за да съответства на темата на Вашата градина, или да оставите дървото да старее естествено.
  5. Удобно усещане: Дървото има комфортно качество, което се усеща приятно на допир. За разлика от метала, той не се нагрява на слънце, а естествената му топлина допринася за цялостния комфорт, когато се използва за хранене или почивка.
  6. Съчетаване с други материали: Дървените градински комплекти могат лесно да се съчетават с други материали като метал, стъкло или дори ракита, позволявайки креативни и визуално привлекателни комбинации от мебели. Нашите градински комплекти от масивна дървесина могат лесно да се комбинират с нашите дървени градински столове - подредете външното си пространство по модерен начин, като създадете хармонично цяло.

Избор на дизайн

Дизайнът на градинските комплекти варира в широки граници, съобразявайки се с различни предпочитания и функционални нужди. От класически правоъгълни комплекти, подходящи за семейно хранене, до уютни бистро комплекти, идеални за интимни разговори, опциите са разнообразни. Сгъваемите комплекти предоставят практични решения за тези с ограничено външно пространство, позволявайки гъвкавост за различни поводи. Кръглите комплекти създават обща атмосфера, насърчавайки социалното взаимодействие между гостите. Прочетете какви са предимствата на кръглите градински маси.

Оползотворете максимално външното си пространство

Ако не разполагате с голяма тераса или балкон, съобразете се с наличното пространство и го използвайте разумно. Можете да изберете комплект за терасата, който може да се регулира по височина, така че да се използва както като маса за хранене, така и като маса за отдих. Бистро комплекът е чудесно решение за малки тераси, така че все още е възможно да имате уютен кът за хранене на открито. В JYSK продаваме и градински комплекти, които могат да се сгъват и адаптират към броя на квадратните метри - например на балкон. Тогава масата не заема място, когато не се използва. Ако външното Ви пространство е по-малък балкон, сгъваемата маса може да бъде идеално решение. За да допълнят градинските маси, много хора инвестират в подходящи столове, пейки или дори шезлонги, създавайки сплотени и удобни места за сядане на открито. Добавянето на аксесоари като възглавници и саксии може допълнително да подобри визуалната привлекателност на зоната за хранене на открито.