Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Масичка STENSTRUP Ø54x40 см сива

Артикул: 3789101

Масичка STENSTRUP Ø54x40 см сива

  99 лв/бр.
 
2 мнение(я)

Масичка от омаслена твърда дървесина и фиброцимент. FSC сертификат на дървесината. Ø54x40 см

Спецификации

Размер след монтаж: Височина: 40 см, Диаметър : 54 см
Размер преди монтаж: Ширина: 58 см, Дължина: 58 см, Височина: 10 см
Тегло: 6,8 кг
Материал на масата: Рамка: Акациева дървесина, Плот на маса: Фиброцимент
Форма: Объл
Обработка :
Омаслен
Мебелите се омасляват, за да се избегне изсъхването на дървесината и да се красива за по-дълго време. Ние препоръчваме чистенето и омасляването на твърдата дървесина по 2-3 пъти на сезон.
Цвят: Сив
Сертификат за защита на здравето и околната среда:
FSC®
Продуктите с логото FSC® са изработени от дървесина добита от отговорни горски стопанства, подсигуряващи добри условия за животните, природата и обществото.

Всички мнения

 
2 международно(и) ревю(та) |
Напиши мнение
28/08/2018

Køb af bord.

Som altid er varen i orden og betjeningen var super. Nemt at bestille over nettet.

Това мнение е оставено на jysk.dk

Публикувани от: Sonja Kruse Град: Tårnby Пол: Жена
03/07/2018

Bijzettafel

Leuke item bij een loungebank!

Това мнение е оставено на jysk.nl

Публикувани от: Marijke Kloosterman Град: Anjum Възраст: 25-34 Пол: Жена

Доставка

Като пазарувате онлайн на JYSK.bg имате възможността да изберете Вашата поръчка да бъде доставена директно до Вашия дом или офис, както и да резервирате артикул, който да вземете от избран от Вас физически магазин JYSK, където има наличност от избрания артикул:

Кликни и Вземи - без такса транспорт

С помощта на нашата услуга Кликни и Вземи можете да резервирате артикули онлайн и да ги вземете от физически магазин JYSK по Ваш избор. След като направите Вашата резервация онлайн, в рамките на 1 час ще получите потвърждение от магазина, че Вашата поръчка е готова да бъде получена.
С нашата услуга Кликни и Вземи не плащате такса транспорт и заплащате поръчаните артикули в момента на получаване на стоката в магазина.

Доставка до адрес - такса транспорт

Като пазарувате онлайн можете да изберете адрес, където да бъде доставена Вашата поръчка, било то до дома или офиса Ви. Не се извършва доставка до офис на куриерска фирма или до физически магазин JYSK. Поръчката ще бъде доставена с куриер в рамките на 7-12 работни дни от датата на поръчка. Таксата за доставка ще бъде изчислена след като добавите желаните артикули в пазарската кошница.

Големи пакети - допълнителни такса

Със закупуването на обемни и тежки артикули като матраци, канапета и т.н. много от нашите клиенти желаят транспорт до входната врата. Със заплащането на допълнителна такса куриерската фирма ще достави поръчката директно до Вашата врата. 

Артикули които се предлагат единствено в магазина

В JYSK се гордеем с това, че предлагаме голяма част от нашия асортимент както онлайн, така и в нашите физически магазини JYSK. Но в някои случаи част от нашите артикули могат да бъдат закупени единствено чрез услугата Кликни и Вземи или директно в нашите магазини. В повечето случаи това са продукти в разпродажба, чупливи артикули или такива, които излизат от нашия асортимент. 

АБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Visa Mastercard