Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Масичка STENSTRUP Ø54x40 см сива

Артикул: 3789101

Масичка STENSTRUP Ø54x40 см сива

  79,99 лв/бр.
 
0 мнение(я)

Масичка от омаслена твърда дървесина и фиброцимент. FSC сертификат на дървесината. Ø54x40 см

Спецификации

Размер след монтаж: Височина: 40 см, Диаметър : 54 см
Размер преди монтаж: Ширина: 58 см, Дължина: 58 см, Височина: 10 см
Тегло: 6,8 кг
Материал на масата: Рамка: Акациева дървесина, Плот на маса: Фиброцимент
Форма: Объл
Обработка :
Омаслен
Мебелите се омасляват, за да се избегне изсъхването на дървесината и да се красива за по-дълго време. Ние препоръчваме чистенето и омасляването на твърдата дървесина по 2-3 пъти на сезон.
Цвят: Сив
Сертификат за защита на здравето и околната среда:
FSC®
Продуктите с логото FSC® са изработени от дървесина добита от отговорни горски стопанства, подсигуряващи добри условия за животните, природата и обществото.

Всички мнения

 
0 международно(и) ревю(та) |
Напиши мнение

Доставка

Като пазарувате онлайн на JYSK.bg имате възможността да изберете вашата поръчка да бъде доставена до най-близкия до Вас магазин JYSK или директно до Вашия дом:

Кликни и Вземи - без такса транспорт

С помощта на нашата услуга Кликни и Вземи можете да резервирате артикули онлайн и да ги вземете от магазин JYSK по ваш избор. След като направите вашата резервация онлайн, от JYSK ще ви потвърдим, че вашата поръчка е готова да бъде получена.
С нашата услуга Кликни и Вземи не плащате такса транспорт и заплащате поръчаните артикули в момента на получаване на стоката, в магазина.

Доставка до адрес - такса транспорт

Като пазарувате онлайн можете да изберете адрес където да бъде доставена Вашата поръчка, било то до дома, офиса или където е най-удобно за Вас. Тя ще бъде доставена с куриер в рамките на 9-15 работни дни, от датата на поръчка. Таксата за доставка ще бъде изчислена след като добавите желаните артикули в пазарската кошница.

Големи пакети - допълнителни такса

Със закупуването обемни и тежки артикули, като матраци, канапета и т.н. много от нашите клиенти желаят транспорт до входната врата. Със заплащането на допълнителна такса куриерската фирма ще достави поръчката директно до Вашата врата. 

Артикули които се предлагат единствено в магазина

В JYSK се гордеем с това, че предлгаме голяма част от нашия асортимент, както онлайн, така и в нашите магазини. Но в някои случаи, част от нашите артикули могат да бъдат закупени единствено чрез Кликни и Вземи или директно в нашите магазини. В повечето случаи това са продукти в разпродажба, чупливи или излизащи от нашия асортимент. 

АБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Visa Mastercard