Качествени надуваеми матраци и легла

Вижте нашата гама от надуваеми матраци с различни размери, като можете да изберете единичен или двоен надуваем матрак, коЙто ще Ви осигури комфорта на истинско легло. Използвайте надуваемия матрак, когато спите навън, независимо дали мястото Ви за спане е в палатка, в градината или на плажа. Лесно ще решите проблема с пространството, когато държите матрака си сгънат в гардероба или шкафа и можете лесно да го надуете с крачна помпа. Надуваемите матраци са изработени от издръжлив винил, а горният слой на нашите надуваеми матраци е изработен от велур, който осигурява мека повърхност. 

11 артикула
  11 артикула

  Надуваемото легло е практично решение

  Надуваемото легло е незаменим в няколко ситуации. Ако отивате на къмпинг или на фестивал, надуваемият матрак е чудесно решение. Той също е много добро и удобно легло за гости. Той се надува бързо, премества се лесно и може да се сгъва след употреба, така че няма да заема място в дома Ви ежедневно. Ако отивате на велосипедно пътешествие или приключение с раницата си, може би ще предпочетете спалните постелки и спалните чували. Те не тежат и не заемат толкова място, колкото надуваемите матраци. Предлагат се както традиционните ултралеки, така и по-удобните самонадуваеми се.

  Предимства на надуваемите матраци

  Надуваемите матраци, известни още като надуваеми легла или дюшеци, предлагат няколко предимства:

  1. Преносимост: Едно от основните предимства на надуваемите легла е тяхната преносимост. Лесно се спускат и сгъват в компактен размер, което ги прави удобни за съхранение и транспортиране. Независимо дали сте на къмпинг, пътувате или приемате гости в дома си, надуваемите легла осигуряват удобно решение за спане, което може лесно да се мести от място на място.
  2. Персонализирана твърдост: Повечето надуваеми легла се предлагат с регулируеми въздушни джобове, които позволяват на потребителите да персонализират твърдостта на матрака според предпочитанията си. Независимо дали предпочитате по-мека или по-твърда повърхност за спане, надуваемите легла предлагат гъвкавост, за да посрещнат индивидуалните нужди от комфорт.
  3. Комфорт: Въпреки своята преносимост, надуваемите легла могат да осигурят удобна повърхност за спане, сравнима с традиционните матраци. Много модели имат поддържаща конструкция и омекотяващи слоеве, за да осигурят спокоен нощен сън, дори когато се използват за продължителни периоди.
  4. Лесни за съхранение: Поставянето на надуваемо легло е бързо и лесно. Повечето модели се предлагат с електрическа или ръчна помпа, която надува матрака за минути. Когато не се използва, леглото може да бъде спуснато и компактно прибрано в гардероб, шкаф или чанта за съхранение, спестявайки ценно място във вашия дом или превозно средство.

  Грижа за Вашето надуваемо легло

  На повечето хора вероятно им се е случвало да спят на надуваем матрак или надуваемо легло и след известно време да усетят, че то леко изпуска. Тъй като надуваемото легло е изработено от PVC, гъвкавият материал може да доведе до допълнително разширяване на матрака след първоначалното му надуване. Тази ситуация е често срещана, когато спите за първи път върху новозакупен надуваем матрак. Промените в температурата на околната среда също могат да доведат до издуване на леглото, тъй като студеният въздух има по-малък обем от по-топлия. Обяснението, че изпускането на надуваемото легло е резултат от пробиване или повреда, е естествено инстинктивно. В повечето случаи обаче това не е така - леглото просто трябва да се надуе още веднъж.

  Как да закърпите пробито надуваемо легло

  Ако надуваемото легло не остава твърдо след многократно надуване, може да е било пробито. Ако случаят е такъв, не е необходимо да го изхвърляте - закърпването на въздушното легло е съвсем лесно и ще удължи още повече живота му. Много надуваеми легла се доставят с лепенка за уплътняване, която можете да използвате, за да запечатате дупката. Това се прави по същия начин, по който се лепи велосипедна гума. Просто почистете мястото около пробойната и нанесете уплътнителната лепенка - тя ще залепне сама и след ново напомпване надуваемото Ви легло ще бъде като ново. Имайте предвид, че трябва да използвате уплътнителната лепенка само върху PVC повърхности, тъй като лепенката няма да се залепи правилно върху кадифени повърхности.