Туристически палатки за поход и къмпинг

Ако вече планирате следващото си къмпингуване, посетете магазин на JYSK, за да намерите най-добрата палатка за Вас. Тук ще намерите точно това, което търсите: бюджетна палатка за музикален фестивал, луксозен модел за ежегодното семейно къмпингуване или малка палатка за играчки, с която децата да играят в градината. Палатките се асоциират със свободата. Без значение къде пътувате, палатката е лесна за опаковане и удобна за вземане със себе си. Изберете палатка за двама, трима или четирима души. Палатките са изработени от специално полиестерно покритие с вентилационни отвори, а на покрива има отделна хидростатична лепенка. Рамката е изработена от фибростъкло, което значително намалява теглото.

2 артикула
  2 артикула

  Предимства на палатките

  Палатката означава свобода. Лесно е да я опаковате и да я вземете със себе си, където и да отидете. За по-примитивен подход не се нуждаете от нищо повече от палатка, спална постелка и спален чувал. Ако предпочитате малко повече комфорт, изберете удобен надуваем матрак. Разполагаме с всичко необходимо за комфортна нощ в палатката. Разгледайте нашата селекция онлайн или в най-близкия магазин на JYSK, за да намерите оборудването, което Ви необходимо за една нощ в палатка. Прочетете как да организирате страхотен глемпинг.

  Удобен отдих на открито

  Не забравяйте, че независимо колко е горещо през деня, през нощта в гората или планината винаги е хладно. Затова вземете топли дрехи без да се колебаете. И не забравяйте да сложите под спалния чувал самонадуваема постелка - тя е доста компактна и може лесно да се прикрепи към раницата Ви. Ако се страхувате от студена земя, трябва да изберете надуваеми матраци за поход.

  Ако комфортът на открито не е основният Ви приоритет, всичко, от което се нуждаете, е палатка, постелка и спален чувал. Ако комфортът е важен за Вас, дори когато пътувате, препоръчваме Ви да закупите удобен надуваем матрак и друго къмпинг оборудване, включително практична хладилна чанта, и да изберете тента, която да Ви предпазва от слънцето.

  Ако трябва да организирате място за пикник, обърнете внимание на палатките, които ще Ви помогнат да се скриете от дъжда.