СПАЛНИ ЧУВАЛИ ЗА ВСИЧКИ СЕЗОНИ

Ако сте любители на къмпингуването или на фестивалите, спалният чувал ще Ви осигури спокоен сън през нощта. Разгледайте нашата гама от спални чували и изберете най-подходящия за Вас. Независимо дали искате да отидете в планината с палатка или да си направите пикник с приятели или семейството, спалният чувал е лесно и удобно решение. Търсенето на спален чувал, който е ефективен при ниски температури, може да бъде от полза, ако Ви се налага да спите на открито. Можете да добавите надуваем матрак или шалте за по-голям комфорт. Спалните чували на JYSK се състоят от полиестерно влакно или полиестерен пълнеж. Всички наши спални чували се предлагат с ръкав или компресираща торба, за да се намали обемът им и да се улесни пренасянето им. Моля, обърнете внимание, че спалните чували са с различна дължина.

2 продукти
  2 продукти

  Градина - Спални чували

  СПАЛНИ ЧУВАЛИ ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ

  Важно е да помислите за какво ще използвате спалния си чувал. Ако обичате да прекарвате нощта на открито, на фестивали или в палатки, помислете дали няма да Ви е необходим спален чувал, който да Ви държи топло, дори ако температурата падне. Винаги помнете за изолираща основа, като например добра постелка за спане или надуваем матрак.

  ГАМАТА ОТ СПАЛНИ ЧУВАЛИ В JYSK

  В JYSK ще намерите голям избор от евтини спални чували. Имаме спални чували за лятото и зимата, които могат да се справят с големи температурни колебания и имат ниска минимална температура от +5 градуса до 0 градуса - в зависимост от модела. Така че можете да изберете спалния чувал, който отговаря на Вашите нужди.

  Нашите спални чували се предлагат с два различни вида цип - еднопосочен или двупосочен. Еднопосочният цип може да се отвори докрай и да се използва като завивка, докато двупосочният цип ви позволява да отворите спалния чувал там, където желаете, и да създадете известна вентилация.