Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Елементи от домашния декор като ваза и кухненски столове в нюанси на Peach Fuzz.

Peach Fuzz: Цветът на 2024 година

Цветът на годината на Pantone за 2024 г. е Peach Fuzz – мек и спокоен нюанс на пясък или бежово със забележими подтонове на кайсия, мандариново оранжево и разбира се праскова. Цветът произлиза от екзотично и енергизиращо прасковено оранжево, но с много по-мек и елегантен израз, което му позволява без усилие да отива на всеки съвременен дом.

Peach Fuzz е нюанс, пълен с младежка радост, топлина и значение. Както казва изпълнителният директор на Pantone Color Institute Леатрис Айземан в техния "Цвят на годината" за 2024: "В търсене на оттенък, който отразява нашия вроден копнеж за близост и връзка, ние избрахме цвят, сияещ с топлина и модерна елегантност." Както подчертава Леатриче, всички обичаме да сме по-близо един до друг и да споделяме радостите от живота. Тя продължава: "[Peach Fuzz е] сянка, която резонира със състраданието, предлага прегръдка и без усилие свързва младежкото с вечното."

Добавете Peach Fuzz към Вашето пространство

Както при всеки подчертан цвят, добавянето на акценти от него може да бъде чудесен начин да го включите във Вашето пространство. Добавете малки нюанси на цвета в дома си, особено декор, който да е привличащ вниманието централен елемент - или използвайте мек текстил като декоративни възглавници и одеяла, за да омекотите пространството си още повече. Намерете предмети за домашен декор в цветове, които се съчетават добре с Peach Fuzz на Pantone, като топло бяло, бежово, пясък и каки.

Меките цветове като бежово, сивокафяво, розово и топло бяло се съчетават много добре с Peach Fuzz, тъй като цветовете създават игрив контраст, който издига цялостната естетика.

Намерете повече вдъхновение за декориране на Вашия дом в нашия пълен асортимент за домашен декор.

Открийте повече

На Вашето внимание: Колекцията мебели за съхранение MARKSKEL

На Вашето внимание: Колекцията мебели за съхранение MARKSKEL

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

Ръководство: Избор на правилния килим за всяка стая

Ръководство: Избор на правилния килим за всяка стая

Изберете Джапанди стил с мебели SOLLERUP

Изберете Джапанди стил с мебели SOLLERUP