Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Комплект за баня в светлорозово и две кутии за съхранение от дърво.

Нова цветова схема за банята

Поне два пъти в годината Лорънс Мюлер, закупчик в категория „Баня”, заедно с отдел Range and Design сглобява колекция от стилни продукти, които можете да използвате поотделно или комбинирате във Вашата баня. Колекцията е с работното име Nordic Bathroom. 

„Този път избрахме по-меки тонове, вдъхновени от природата и от начина по който се допълват,“ разказва Лорънс.

Цветова схема за банята

В основата на новата колекция артикули за баня са заложени цветовете пепел от рози, пясъчно, сиво и кафяво. Те са прекрасен избор за голяма част от домовете, защото излъчват спокойствие и хармония. Цветовете присъстват и на хавлиени кърпи и комплекти от аксесоари за баня. С тяхна помощ ще освежите белите практични бани или ще внесете модерна нотка.

Вдъхновение за банята

„С колекцията Nordic Bathroom пресъздаваме усещането за стая. С нея можете да декорирате и в банята. С помощта на правилните аксесоари ще постигнете желания ефект. Цветя в саксии са често срещан елемент в декорацията. Но живите растения могат да се окажат трудни за поддържане в помещение с чести промени в температурата, влажността и без пряк достъп на слънчева светлина. Ето защо изборът на красиви изкуствени цветя и растения е приятна алтернатива, с чиято помощ ще създадете динамична и жизнена атмосфера,“ обяснява Лорънс.

Съхранявайте красивите хавлиени кърпи в кокетна кошница, а клечките за уши в бурканче. С тези малки стъпки започва промяната на Вашата баня.

Rose, sand and grey towel hanging from a rail


Артикулите от колекцията Nordic Bathroom ще бъдат изложени в специално обособена зона в магазините, за да видите как могат да бъдат комбинирани различните елементи. Освен това обожаваме начина по който продуктите се допълват!

Открийте повече

Превърнете банята си в домашен спа оазис

На Вашето внимание: комплекти кърпи

Създайте лятна атмосфера в банята си

Как да перете новите кърпи