Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Комплект за баня в светлорозово и две кутии за съхранение от дърво.

Нова цветова схема за банята

Поне два пъти в годината Лорънс Мюлер, закупчик в категория „Баня”, заедно с отдел Range and Design сглобява колекция от стилни продукти, които можете да използвате поотделно или комбинирате във Вашата баня. Колекцията е с работното име Nordic Bathroom. 

„Този път избрахме по-меки тонове, вдъхновени от природата и от начина по който се допълват,“ разказва Лорънс.

Цветова схема за банята

В основата на новата колекция артикули за баня са заложени цветовете пепел от рози, пясъчно, сиво и кафяво. Те са прекрасен избор за голяма част от домовете, защото излъчват спокойствие и хармония. Цветовете присъстват и на хавлиени кърпи и комплекти от аксесоари за баня. С тяхна помощ ще освежите белите практични бани или ще внесете модерна нотка.

Вдъхновение за банята

„С колекцията Nordic Bathroom пресъздаваме усещането за стая. С нея можете да декорирате и в банята. С помощта на правилните аксесоари ще постигнете желания ефект. Цветя в саксии са често срещан елемент в декорацията. Но живите растения могат да се окажат трудни за поддържане в помещение с чести промени в температурата, влажността и без пряк достъп на слънчева светлина. Ето защо изборът на красиви изкуствени цветя и растения е приятна алтернатива, с чиято помощ ще създадете динамична и жизнена атмосфера,“ обяснява Лорънс.

Съхранявайте красивите хавлиени кърпи в кокетна кошница, а клечките за уши в бурканче. С тези малки стъпки започва промяната на Вашата баня.

Rose, sand and grey towel hanging from a rail


Артикулите от колекцията Nordic Bathroom ще бъдат изложени в специално обособена зона в магазините, за да видите как могат да бъдат комбинирани различните елементи. Освен това обожаваме начина по който продуктите се допълват!

Открийте повече

Любимите аксесоари за баня на купувача

Любимите аксесоари за баня на купувача

Превърнете банята си в домашен спа оазис

Превърнете банята си в домашен спа оазис

На Вашето внимание: комплекти кърпи

На Вашето внимание: комплекти кърпи

Създайте лятна атмосфера в банята си

Създайте лятна атмосфера в банята си