Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмицата на интериорните мебели - спестете до 50%!

Пет съвета да въведете ред през новата година

Пет съвета да въведете ред през новата година

Началото на новата година е най-подходящото време да въведете ред във Вашия дом - домашен офис или библиотека с любими четива. Тайната на порядъка е в организацията. Колкото скучно и трудоемко да звучи, ние ще Ви помогнем с пет съвета, за да постигнете видими резултати.

Декорация за дома

1. Организирайте зарядните в малки кутии за съхранение

Няма нищо по-изнервящо от това да търсиш зарядното, когато телефонът е на последните няколко процента живот. Решението е да съхранявате всички зарядни на едно място, близо до контакт.

Декорация за дома

2. Не забравяйте бележките и списъците със задачи

Окачете Вашите бележки на специална дъска, за да ги виждате. Когато написаните проекти, задачи и мисли са пред очите Ви, със сигурност ще ги доразвиете. Идеята да държите бележник близо до леглото е прекрасна. Мигновено ще записвате всички връхлитащи Ви мисли преди лягане или щом се събудите.

Декорация за дома

3. Използвайте всеки квадратен метър

Ако обитавате по-малко жилище, използвайте всеки квадратен метър, за да избегнете безпорядъка. Една кокетна идея са закачалките за дрехи, окачени на куки. Това е оригинален подход за украса на стените. Изкуствените растения или списанията ще бъдат несиметрично разположени и цветен акцент.

Декорация за дома

4. Практично място за съхранение на опаковъчна хартия

Практичното съхранение на дългите и тънки ролки опаковъчна хартия е трудоемко. Високата плетена кошница е подходящо място. В нея можете да поставите както излишното одеяло, така и деко възглавница.

Декорация за дома

5. Прозиращите решения за съхранение ще Ви спестят време

Групирайте Вашите принадлежности в зависимост от това как ги използвате. Например ножица, моливи и лепило поставете в едно отделение. Ключове и портмоне или принадлежностите за гримиране в друго. Практичното прозиращо решение за съхранение ще Ви спести и време, няма да отваряте всяко отделение, за да видите какво се крие там. Какво ще кажете за VICKLEBY на снимката по-горе, изключително практично и лесно преносимо.

Как поддържате реда във Вашия дом? Оставете ни Вашите съвети в коментарите.

Открийте повече

5 функционални идеи за оформяне на антрете

Нови красиви и модерни кошници и кутии

Нови идеи за съхранение в дома

Бързо и лесно преобразяване на спалнята

Открийте най-близкия до Вас JYSK магазин

Получете съвет и съдействие от нашите JYSK служители и открийте широкия ни асортимент в магазина.