Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Покривало за спалня
Шалтета
Покривка за легло

Кувертюри

Покривките за легло ще ви помогнат да внесете ред в спалнята си и ще предпазят завивките и възглавниците ви от прах през целия ден. С помощта на една кувертюра ще изразите стила си. В JYSK предлагаме покривки за легло в богата гама от цветове, материали и качество и със сигурност ще намерите правилните за вас.

Спалня - Покривки за легло

А ако закупите няколко покривки за легло, можете да ги сменяте няколко пъти годишно, за да бъде домът ви винаги със свеж вид.

Ако живеете в студио-апартамент, леглото често служи като част от дневната ви стая. В такъв случай просто отключете креативността си и използвайте леглото като част от мебелировката през целия ден. С помощта на покривка за легло и няколко големи възглавници, вашето легло може да се превърне в удобна мебел за посрещане на гости. Това е добро решение също така и за детските спални, където леглото често се използва като дневна мебел.

Когато оправяте сутрин леглото си, е препоръчително да изчакате час-два, преди да покриете завивките си с покривка за легло – по този начин ще позволите на влагата да се изпари, а завивките ви – да запазят естествената си форма. 

АБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Visa Mastercard