Качествени комплекти спално бельо с чаршаф

Ако искате да промените атмосферата в спалнята си, без да харчите цяло състояние за тапети, мебели и аксесоари, може да помислите за промяна в спалното бельо и чаршафите. В JYSK предлагаме постоянно обновявана гама от комплекти спално бельо с чаршафи на достъпни цени. Ще откриете разнообразие от памучни комплекти, които са лесни за поддръжка - изискано спално бельо от памучен сатен и памучен перкал в различни цветове и дизайни, което Ви позволява да създадете спалнята на мечтите си за минути. Разполагаме с широка гама от спално бельо с чаршафи - от единични или двойни памучни и сатенени чаршафи, до чаршафи с крепон или бархет, с различни щампи или гладки.

Спално бельо в различни цветове и щампи

Спалното бельо се предлага в различни цветове и десени, включително цветя, символи, райета, кръгове и други. Някои комплекти спално бельо имат различни цветове от двете страни, така че можете да ги обърнете и да получите нов вид. Например можете да комбинирате светлосини калъфки за възглавници с тъмносини завивки, а след това да промените цялостната визия според настроението си.

Бягство в света на сънищата в разкошно спално бельо

При избора на подходящо спално бельо удобството е изключително важен фактор. Някои хора харесват дебели и топли, а други предпочитат тънки и меки комплекти. Сред материалите спално бельо, които JYSK Ви предлага, ще откриете:

  • Памук
  • Сатен
  • Крепон
  • Бархет

Размери

Спалното бельо за стандартни завивки е с размери 140x200 см и е най-често срещаният размер за завивки, което е отразено в широката ни гама. Комплектите спално бельо са с размери 200x220 см и стават все по-популярни, така че и тук гамата се увеличава. Бебешкото спално бельо се предлага с размтоер 90х135 см. Затова JYSK предлага широка гама от спални комплекти с различни размери, така че можете да сте сигурни, че ще намерите точно този комплект, който отговаря на Вашите завивки, възглавници и стил:

  • 90x135 см - бебешко спално бельо
  • 140x200 см - детско спало бельо и спално бельо за единично легло
  • 180x200 см - спално бельо за легло персон и половина
  • 200x220 см - спално бельо за двойно лелго

Защитете спалното си бельо с хубава кувертюра и го украсете с декоративни възглавници.