Меки халати за баня и комфортни пантофи

Увийте се в някой от нашите меки халати за баня - идеални за студените зимни сутрини или след горещ душ. Можете също така да обуете чифт пантофи, за да запазите краката си топли през студените зимни дни. В JYSK предлагаме памучни и микрофибърни халати за баня както за мъже, така и за жени. Вижте нашата гама от халати за баня в различни дизайни и цветове: сиво, синьо, кремаво, бяло, кафяво, лилаво. Нашите халати се предлагат в размери S/M и L/XL и са разделени в три ценови групи: BASIC, PLUS и GOLD.

31 артикула
  31 артикула

  Чувствайте се удобно и топло у дома

  Това е идеалното време да се приберем вкъщи, да събуем обувките си и да обуем удобните си чехли. Ето защо в JYSK ще намерите топли памучни пантофи и меки чехли. Не би ли било идеално, ако можехме да сме навън по цял ден, обути в любимите си чехли? В JYSK ще намерите чехли с различни размери, както мъжки, така и дамски. Така че няма да Ви е трудно да намерите своя размер. Изберете чифт чехли за партньора си и му подарете комфорт и спокойствие.

  Перфектният халат за зимно плуване

  Къпането в минерални басейни и спа процедурите през зимата Ви дават нова енергия и се чувствате свежи след това. Въпреки това може да е студено удоволствие да излезете от топлата вода и да запазите топлината на тялото си. В JYSK вече можете да си купите халат за баня, който е изработен от 100% полиестер, коeто го прави подходящ за външните минерални басейни и затопля бързо.

  Изперете халата преди употреба

  Препоръчваме да накиснете новия халат за баня в хладка вода и после да го изперете, преди да започнете да го използвате. По този начин ще подобрите попиващата му сила и ще избегненете бързото обезцветяване. Нашите халати могат да бъдат изпрани при температури от 40 до 60 градуса, като първите няколко пъти трябва да се перат отделно. Повечето от нашите халати могат да се сушат в сушилня, но това трябва да става при ниска температура (максимум 60 градуса) - първо проверете етикета за пране.