Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Поради повишения обем от онлайн поръчки е възможно сроковете за доставка да бъдат удължени с до 5 дни (5 до 10 работни дни). Благодарим Ви, че пазарувате при нас!

Спалня със спално бельо

6 комплекта спално бельо за по-добър сън

Ако матракът е основния фактор, който влияе върху здравословния сън, то спалното бельо е това което допринася за настроението в спалнята и помага да се чувствате по-комфортно, вечерно време преди да заспите, както и сутрин когато се събудите, готови да се впуснете в забързания ден. Освен това е и един аксесоар, който можете да подменяте когато пожелаете, когато Ви омръзне вида на спалнята и желаете да я освежите.

Точно по тази причина, някои от нас има три, четири, пет или … дори повече комплекти спално бельо, в различни модели, цветове и материали.

Ако търсите нещо свежо за Вашата спалня, тук ще намерите нашите шест предложения за спално бельо с модерни шарки, от качествени материали, които ще направят часовете прекарани в леглото лукс.

Комплект спално бельо GERDA

GERDA

Спално бельо GERDA от 100% памук, се предлага както в единичен, така и в двоен размер, в комбинация с чаршаф, както и само плик за завивка и калъф за възглавница. Дискретните шарки правят комбинацията с декоративни възглавници и одеяла, в различни цветове, още по-лесна. И един фактор, който прави този комплект наистина интересен и практичен са двете лица на плика за завивка, можете да изберете между по-светлата или по-тъмната страна и да придобиете необходимия контраст, според това дизайна на стаята.

Съвет: Използвайте декоративни възглавници в бледо розово, за да постигнете приветлив и уютен контраст.

Комплект спално бельо ANASOFIE

ANASOFIE

ANASOFIE е елегантен комплект спално бельо, изработен от 100% памучен сатен, деликатен и приятен на допир. Комбинацията от пастелно сиво и геометрични форми създава интересен оптичен ефект, в зависимост от това колко близо сте до модела. С една дума, този комплект няма да Ви омръзне толкова бързо.  

Съвет: Използвайте я в комбинация с други „женствени” аксесоари, например плетени одеяла и възглавнички, за да изпъкне нейната елегантност.

Комплект спално бельо STELLA

STELLA

Едно спално бельо, което е подходящо за по-мъжествените и сериозни интериори, за тези от Вас които искат по-спокоен вид на спалнята, без да се лишават от характера. Цвят и материал – 100% памучен сатен – изтънчен вид, с дребни елементи, които загатват за игривост. Освен това тъмносиньото е сред подходящите цветове за спалнята, тъй като действа успокояващо и помага за по-спокоен сън.

Съвет: STELLA е комплект подходящ особено за стаите, където мебелите са в кафяво или бяло и двата цвята се допълват изключително добре с тъмносиньото. Като допълнителни декорации можете да използвате възглавнички в тъмно оранжево или кафяво.

Комплект спално бельо SIGRUN

SIGRUN

Също както STELLA, SIGRUN е подходящ за по мъжествените интериори, но с тази разлика, че малко по-закачлив и по-весел. Основният цвят – кафяво – ще помогне за по-спокоен сън, докато комбинацията от шарки и цветове го правят по-интересен и усмихнат. Стланото бельо е изработено от 100% памук и се предлага в комбинация с чаршаф.

Съвет: SIGRUN се комбинира изключително лесно със сини елементи, които само ще подчертаят цвета и елементите на спалното бельо.

Комплект спално бельо GUNBORG

GUNBORG

Спално бельо в бяло и черно може би изглежда като отживелица и нещо остаряло, но не и GUNBORG, който благодарение на щампите е подходящ избор за по-романтичните, весели и позитивни характери. Пасва идеално както на модерния интериор, така и на пространствата в класически стил, като предава спокойната атмосфера на ваканционна къща. Комплекта е изработен от 100% памук.

Съвет: GUNBORG пасва идеално на интериорите с мебели в естествени дървесни шарки или в черно, както и с декорация в по-тъмни тонове.

Комплект спално бельо JOHANNA

JOHANNA

Един комплект спално бельо от 100% памук, с интересна минималистична шарка, която напомня за природа и зеленина. Създайте уютна приветлива атмосфера, която може бързо да добие сериозен облик, в зависимост от елементите с които декорирате.

Съвет: Ако желаете цветна и весела стая, добавете възглавнички или одеяла в светло розово или жълто, както и мебели в по-светли тонове. От друга страна, ако желаете по-сериозна спалня, комбинирайте спалното бельо със светли текстили и мебели.

Открийте повече

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимото спално бельо на купувача

Любимото спално бельо на купувача

Ръководство: Избор на правилния килим за всяка стая

Ръководство: Избор на правилния килим за всяка стая

Обновете спалнята си със спално бельо

Обновете спалнята си със спално бельо