Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани артикули за сън

Текстил за дома: кувертюра за легло, възглавници за гръб и калъфка за възглавница на леглото в спалнята с мениджъра на категорията Сара Хьойгард Расмусен.

Любимият домашен текстил на купувача

Всеки път, когато навлизаме в нов сезон, асортиментът ни от домашен текстил се обновява и освежава с най-новите тенденции. Мениджърът на категорията ни за домашен текстил Сара Хьойгард Расмусен винаги подбира чудесни находки за клиентите на JYSK и в този блог тя споделя мислите си защо тези артикули са станали нейни най-нови фаворити. "За моите фаворити през този сезон избрах успокояващи и приятни на допир домакински тъкани, които са прекрасни сами по себе си, но в същото време могат да се комбинират без усилие с всеки декор, който вече имате у дома", обяснява Сара. "Това гарантира, че текстилът за дома може да придаде текстура и мекота на дома Ви, независимо как е декориран."

Възглавници за гръб, калъфка за възглавница и кувертюра KORNBLOMST

"На първо място е нашата прекрасна колекция KORNBLOMST. Тази колекция включва възглавница за гръб, декоративна калъфка за възглавница и голяма, универсална кувертюра, която може да служи и като одеяло в горещите летни нощи. Всеки артикул е с една и съща тъкана шарка, която внася текстура и меко, уютно излъчване в дома Ви", казва Сара. На датски език KORNBLOMST означава метличина, която е неизменен символ на късното лято и пшеничните полета. Цветовата палитра на колекцията KORNBLOMST е вдъхновена от тези пшенични полета, окъпани в лятно слънце - и с малко въображение можете почти да видите как елементите KORNBLOMST излъчват топло, лятно следобедно сияние.

"Смятам, че артикулите на KORNBLOMST са с голяма стойност, тъй като се предлагат на достъпна цена", казва Сара. "Освен това колекцията KORNBLOMST е сертифицирана по стандарта STANDARD 100 на OEKO-TEX®, което е гаранция, че домашните текстилни продукти са били строго тествани за качество и безопасност."

Покривка и платнена салфетка ENGFIOL

"ENGFIOL е ново попълнение към богатия ни избор от покривки за маса", започва Сара. "Артикулите ENGFIOL включват покривка за маса и платнени салфетки в топъл бежов цвят с подобна на лен материя - те са идеални за елегантно подреждане на масата." Те са изработени от обагрена прежда, което означава, че всяка нишка от преждата се боядисва преди процеса на тъкане. В резултат на това детайлите на плата се виждат и от двете му страни. Боядисването на преждата също така прави цветовете изключително устойчиви и дълготрайни, което означава, че покривката за маса ще Ви съпътства дълго време.

Платнените салфетки ENGFIOL могат да се перат и използват многократно, като Ви дават дълготрайна алтернатива на хартиените салфетки. Подобно на KORNBLOMST, покривката за маса и салфетките от плат ENGFIOL са сертифицирани по стандарт STANDARD 100 на OEKO-TEX®, което е гаранция, че текстилът е напълно безопасен за Вас и Вашето семейство.

Покривка за маса, тишлайфер и платнена салфетка KASTANIE

"Третият фаворит, на който искам да обърна внимание, е колекцията KASTANIE", казва Сара. "С естетика, подобна на тази на артикулите ENGFIOL, колекцията KASTANIE включва покривка за маса, тишлайфер и платнена салфетка с мека, подобна на лен материя и много винтидж привлекателност - идеална за лятото." Трите елемента KASTANIE естествено се съчетават добре и са чудесни за трапезарията. Имайте предвид, че не е задължително да използвате трите части заедно: Смесете и съчетайте KASTANIE с ENGFIOL или друг елемент за маса или добавете само една от частите KASTANIE към масата си, за да придадете елегантност.

Подобно на другите любими домашни текстилни продукти на Сара, колекцията KASTANIE също е сертифицирана по стандарт STANDARD 100 на OEKO-TEX®.

Разгледайте пълния ни асортимент от декорации за дома или разгледайте избрани продукти по-долу. Разбира се, можете да посетите и най-близкия магазин на JYSK и да получите помощ и насоки от нашите служители, за да декорирате дома си точно по свой вкус.

Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Придайте топлина на кухненската маса

Придайте топлина на кухненската маса