Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всички* онлайн поръчки само до 22 март!


(*късна и съботна доставка се заплащат допълнително)

Спалня с бежова кувертюра и възглавници за гръб и вложка от Сара Хьойгард Расмусен

Любимият домашен текстил на купувача

Всеки път, когато представяме новости в асортимента ни от домашен текстил, нашият мениджър на категорията Сара Хьойгард Расмусен споделя с нас любимите си продукти и историята зад тях. "Искам да обърна внимание на три различни продукта, които отразяват постоянно присъстващата красота на природата. Всички те имат спокойно - и дори може да се каже успокояващо - изражение, което смятам, че всички можем да оценим в днешно време", казва Сара, преди да опише подробно своите фаворити.

Калъфки за възглавници GULDREGN

Възглавници, подредени една върху друга

 

GULDREGN се предлага в три различни варианта: син, розов и бежов. Всички те са с размери 50x50 см и имат различен десен от всяка страна на калъфката за възглавница.

"С GULDREGN получавате две в едно", казва Сара с усмивка. "Тези калъфки за възглавници имат различен десен от всяка страна, така че един ден можете да изберете любимия си, а на следващия да го смените, като просто обърнете възглавницата. Можете да комбинирате калъфки за възглавници в различни цветове, за да постигнете ярко изражение, или да се спрете на един цвят и да създадете динамично изражение. Най-важното обаче е, че цветовете са доста приглушени и в съответствие със скандинавското изражение, което обичаме в JYSK. В тях се усеща атмосфера на лятна вила - спокойна и естествена", казва Сара.

Кувертюра и възглавница за гръб DUNHAMMER

Спалня с бежова кувертюра и възглавници за гръб.

 

DUNHAMMER се предлага както като кувертюра, така и като възглавница за гръб. Те са бежови и имат къдрички по краищата.

Кувертюрата е с размери 220x240 см и е подходяща за двойно легло. Възглавницата за гръб е с размери 35x75 см и е идеална за опора на гърба, например когато искате да четете в леглото.

"Това е толкова прекрасен дизайн", казва Сара. "Естественият цвят е приятен за очите и според мен създава приятна атмосфера, която ни насърчава да живеем бавно и да се свържем отново с природата, с близките си и със себе си. Романтичните къдрички са истинската черешка на тортата, която със сигурност ще Ви накара да заобичате тази кувертюра", казва Сара с усмивка.

Килим MASKROS

Кръгъл килим на открито пред квадратни килими в различни естествени цветове.

 

MASKROS е кръгъл килим за вътрешно и външно ползване. Диаметърът му е 160 см.

"MASKROS е много универсален килим", казва Сара. "Можете да го използвате както на закрито, във всекидневната или кухнята, така и на открито. Защо да не го поставите под холната гарнитура на терасата и да направите следобедното си кафе на слънце малко по-приятно?" Сара пита с усмивка, преди да продължи: - Можете да го обърнете - и двете страни изглеждат чудесно - за да издържи по-дълго. Отново смятам, че този дизайн ни насърчава да се наслаждаваме на живота, заобиколени от любимите си хора", завършва тя.

Открийте повече

Любимите декорации за прозорци на купувача

Започнете пролетта със спокойни, зелено-сини нюанси

Любимият декор на купувача

Любимото спално бельо на купувача

Открийте най-близкия до Вас JYSK магазин

Получете съвет и съдействие от нашите JYSK служители и открийте широкия ни асортимент в магазина.