Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмица на интериорните мебелите с намаления до 50%!

Легло с бежово одеяло и подходящи възглавници за гърба в светла спалня и вмъкване на Sara Rasmussen

Любимият домашен текстил на купувача

Дата:

Категория: Декорация

Има новости в нашия асортимент от възглавници, покривки за маса, одеяла и килими в магазините ни и на JYSK.bg. Sara Højgaard Rasmussen е нашият мениджър на категория домашен текстил, затова я попитахме за нейните фаворити. "Избрах три различни продукта, които са както полезни, така и много декоративни", казва Sara.

Килим, подложка и детска възглавница ARISTEA

Ватирано одеяло, детска възглавница и плюшени играчки и подложка с мотив

 

"ARISTEA" е серия, състояща се от килим, възглавница и подложка с един и същ, сладък мотив, който наистина отива както на момичетата, така и на момчетата. Харесва ми как лъвът, зайчето, маймуната, жирафът и мечката махат от балона, докато се впускат във вълнуващо приключение. Цветовете са спокойни и приглушени и не привличат прекалено много внимание", казва Sara.

Ватирано одеяло VALMUE

Легло с ватирано одеяло и подходящи възглавници за гърба в светла спалня

 

"Нашите памучни ватирани одеяла VALMUE са много популярни и ние се вслушахме в мнението на нашите клиенти, които поискаха по-голям размер, подходящ за леглото. Можете да придадете стилен вид на спалнята си с бежово одеяло, възглавници в оранжево или маслинено зелено и бежови възглавници за гръб, всички от същата серия. Цветовете подчертават скандинавската визия, която обичаме в JYSK, а пълнежът на възглавниците е сертифициран по GRS, което ги прави по-устойчив избор", казва Sara.

Постелка за врата от юта FJELLSTARR

Постелка за врата от юта с фенер

 

"Напоследък значително обновихме асортимента си, за да има за всекиго по нещо, и FJELLSTARR е отличен пример за това", казва Sara. "Постелките за врата от естествени материали като юта са както практични, така и декоративни. Ръчно изплетеният вид ги прави подходящи както за вътрешната част на коридора, така и за външната част на главния Ви вход."