Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти за вашата компания

Декоративни и практични плетени кошници с дръжки.

Любимите декоративни кошници на купувача

Решенията за съхранение, като кошници и кутии, са идеални за организиране на вещите Ви и поддържане на чист дом. В JYSK обновяваме асортимента си от декоративни решения за съхранение и кошници два пъти годишно, а в тази блог статия купувачът на категория Тина Ниман разкрива своите фаворити сред новите продукти: "Обичам да казвам, че домът е там, където е щастието, а тези кошници ми носят много радост, тъй като едновременно придават приятен вид и поддържат нещата подредени", започва тя.

Плетени кошници - естетическо решение за съхранение

"На първо място искам да подчертая MICHAEL - кошница с дръжки, изработена от папур, която е моят нов фаворит", казва Тина. MICHAEL е красива многофункционална кошница, която съчетава практичност и естетика в едно. Използвайте я за съхранение на вещи като списания, плетива или одеяла, или я вземете със себе си на прекрасен пикник на открито. "Красиви кошници като MICHAEL са отлични за подреждане и постигане на добре организиран външен вид чрез прибиране на всякакви вещи. Планирам да използвам кошницата MICHAEL във всекидневната си, за да прибирам одеялата, когато не се използват."

Ретро решения за съхранение

"Другите ми две любими решения за съхранение са плетените кошници BJERGI и HALFRED", продължава Тина. BJERGI е кошница от върба и тръстика, в която двата естествени материала са красиво сплетени. BJERGI се предлага в два размера - по-малка версия (Ш33xД26xВ19 см) и по-голяма версия (Ш39xД34xВ25 см). Плетената кошница HALFRED е изработена от върба и представлява класическа, ретро версия на плетеното решение за съхранение. Със своите наклонени страни тя има рустикален вид - перфектна декорация за модерния дом.

"И двете кошници са в успокояващи нюанси на карамелено кафяво, които внасят цвят и топлина в дома Ви, а с ретро и същевременно модерно излъчване BJERGI и HALFRED са идеални за практично и декоративно съхранение във всеки дом", казва Тина.

Разгледайте избрани артикули от нашите плетени кошници и други решения за съхранение по-долу или вижте пълния ни асортимент от кошници и кутии за съхранение в нашия онлайн магазин. За още любими продукти от други продуктови категории, разгледайте други публикации в блога ни "Любими продукти на купувача".

Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача

Ръководство за вътрешно и външно коледно осветление

Ръководство за вътрешно и външно коледно осветление