Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всички* онлайн поръчки само до 25 май!

(*късна и съботна доставка се заплащат допълнително)

 

Плетени и дървени кошници с вложка на Susanne Bank

Любимите декоративни кошници за съхранение на купувача

Дата:

Категория: Декорация

Нищо не може да придаде на дома чист и подреден вид така, както кощниците за съхранение. Независимо дали се нуждаете от място, където да съхранявате хвърчащи предмети, плетива, списания или играчки, декоративната кошница за съхранение може да Ви помогне. Попитахме нашия мениджър на категория "Домашни потреби" Susanne Bank за нейните фаворити в новия асортимент на JYSK: "Изборът ми беше наистина труден, но успях да се спра на три различни кошници за съхранение, всяка от които има своите предимства и в същото време е много декоративна", казва Susanne.

Кошница AGNE от морска зостера

Квадратна кошница от морска зостера, черна кошница и кръгла кошница

 

"AGNE има точния размер за няколко цели", казва Susanne. "Можете да я използвате на рафта за свещи, на бюрото за тетрадки, в гардероба за шалове - или каквото пожелаете. Визията е идеална за човек, който харесва простия живот. Тя е едновременно функционална и красива", казва Susanne. AGNE е изработена от морска зостера и има практични дръжки. Тя е широка 23см, дълга 32см и висока 16см.

Кръгла кошница CHRISTER

Кръгла кошница на пода в спалнята

 

"Това е изключително спретната кошница и само видът ѝ ми напомня за едно по-предвидимо време и ми помага да намеря усещане за спокойствие", казва Susanne. "Естествените цветове и геометричните шарки си контрастират по интересен начин и смятам, че това наистина въздейства на въображението."

CHRISTER е изработена от морска зостера, а практичните дръжки улесняват преместването й.

Дървен кош за хартия ALBIN

Дървен кош за хартия на пода под черен рафт със саксия с растения


"Кош за хартия, кош за съхранение на опаковъчна хартия за подаръци, кош за играчки... ALBIN е многофункционален", казва Susanne. "Простият и стилен вид ще подхожда на всяка тийнейджърска стая, офис или коридор и можете да го носите със себе си, когато пожелаете."

 ALBIN е изработен от дърво, висок е 30см и има диаметър 23см.

Можете да намерите новите кошници в нашия онлайн асортимент от 18 януари 2022 и в нашите магазини от 02 февруари 2022.