Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

ЧЕРНИЯТ ПЕТЪК започна! Вижте всички страхотни оферти!ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГА


Може да има забавяния в обработката и срока на доставка на поръчките, направени по време на Черен петък.

 

 

Вдъхновете се от новата колекция Nordic Bath

Вдъхновете се от новата колекция Nordic Bath

Два пъти годишно Лоранс Мюлер, нашият опитен мениджър на категории в областта на кърпите, постелките за баня, завесите за душ и аксесоарите за баня, подготвя колекция от стилни продукти, подходящи за Ваше вдъхновение. Колекцията се нарича "Nordic Bath" и е налична в нашите магазини от 28 септември 2021.

"В тази колекция продължаваме да даваме приоритет на използването на устойчиви материали в нашия асортимент и добавяме фокус върху здраве и благосъстояние - всичко това в класически скандинавски дизайн", казва Лоранс.

Комплекти за баня от естествени материали

Диспенсър за сапун и поставка за четки за зъби, изработени от рециклирано стъкло, поставени върху дървена табла


"Фокусът ни върху устойчивостта се вижда от новия ни диспенсър за сапун и поставка за четки за зъби ESSVIK, изработени от 51% рециклирано стъкло и сертифицирани по GRS. Красивият светлорозов цвят веднага ще придаде елегантност на банята Ви. Цялостното изражение е спокойно и стилно и съдържа ясни препратки към природата", казва Лоранс.

Съчетайте ESSVIK с натурални и органични аксесоари като новия поднос и буркан за съхранение ARDALA, изработени от сертифицирана от FSC мангова дървесина. Артикулите ARDALA ще са налични в нашите магазини от края на ноември 2021.

Дървени табла и буркан с ролер за лице и сапун

 

Продължавайки с новите продукти, които са естествени и устойчиви, разгледайте новата поставка за тоалетна хартия и кошче за тоалетна хартия VEGBY, изработени от морска трева. VEGBY се вписва идеално в популярната тенденция за добавяне на занаятчийски елементи в дома.

Поставка за тоалетна хартия и кошче за тоалетна хартия, изработени от морска трева

Ежедневен лукс с ароматни масла и ролер за лице

"Превърнете банята си в светилище с новата колекция Nordic Bath. Тук можете да се погрижите за себе си и да презаредите енергията си. Нашият нов ролер за лице VALLSTA, изработен от нефритения камък, ще Ви накара да се отпуснете и ще Ви даде усещане за благосъстояние", казва Лоранс.

Ролер за лице от нефритен камък и тампони за грим за многократна употреба от памук и бамбук

 

Използвайте нашите тампони за грим за многократна употреба VAD, за да отстраните грима си. Тампоните са изработени от памук и бамбук и се съхраняват в памучна торбичка, която може да се пере, така че да ги използвате отново и отново. Вземете нашата гъба за баня VAD със себе си под душа и се насладете на нейните пилинг свойства.

Ароматнo масло, дървено бурканче и гъба за баня, поставени на малка конзолна масичка

 

Направете усещането за здраве пълно с нашите нови ароматни масла MOHEDA в изработени бутилки от 120 мл и произведени в Европа. Те ще придадат на дома Ви ухание на непокътната скандинавска природа. От края на ноември 2021 ще се предлагат в 3 нови аромата.

Меки и памучни кърпи и постелки за баня

Сиви вафлени кърпи и бяла кърпа върху пейка, поставена върху бяла постелка за баня

 

Колекцията на Nordic Bath не би била пълна, ако не споменем някои от най-висококачествените ни кърпи и постелки за баня. Нашите кърпи IDRE са изработени от 30% рециклиран памук и 70% първокласен памук и имат модерна вафлена текстура. Добавете изтривалката за баня GIMO от 100% памук.

Открийте повече

Украсете дома си в традиционни коледни цветове

6 съвета как да планирате коледното си пазаруване

Идеи за адвент подаръци за четирите неделни дни на Адвента

Коя материя Ви топли най-добре?

Открийте най-близкия до Вас JYSK магазин

Получете съвет и съдействие от нашите JYSK служители и открийте широкия ни асортимент в магазина.