Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Хобита на закрито за жени, мъже и двойки

Зимни занаяти и хобита на закрито

Тъмнината и студът правят заниманията на закрито, много привлекателни. Разгледайте нашия списък със забавни хобита, на които можете да се наслаждавате, докато чакате светлината да се завърне заедно с топлите дни.

Погрижете се за дома си

Тъмните и студени месеци са идеални за допълнително разглеждане на интериора. Отразява ли личния Ви стил или домът Ви има нужда от разчистване?

Преобзаведете дома си

Ако домът Ви не отразява вашата същност или ако чувствате, че се нуждае от промяна, е добре да се подготвите малко преди да тръгнете по магазините. Изрежете изображения от списания и създайте табло с настроение, което отразява стила, който харесвате. Ако имате това в предвид , преобзавеждането е и по-забавно, и по-лесно. Не е необходимо да преглеждате всички стаи - може би само любимото си кътче или ъгъл, който се нуждае от допълнителна грижа.

Организирайте дома си

Разчистването на дома Ви от безпорядъка и подреждането на останалото в кошници, скринове и гардероби е дейност, която може да доведе до повече енергия в ежедневието Ви. Можете да започнете с малки неща и да подредите гардеробите или чекмеджетата си или да се заемете изцяло с цялата стая.

Получете нашите 5 най-добри съвета как да се отървете от безпорядъка и да се организирате

 

Грижа за себе си

Не се ли чувстваме малко тъжни, когато навън е студено, мокро и тъмно? Защо да не прекарате известно време в глезене на себе си?

Тренирайте

Физическата активност е полезна както за тялото, така и за ума. Намерете упражнения, с които се чувствате добре и които Ви карат да се потите.

Четете

Книгите могат да Ви научат за науката, обществото, историята, живота и чувствата на други хора. Направете кътче във всекидневната с фотьойл, уютна завивка и добро осветление и се оставете да се потопите в друг свят.

Гответе

Омръзнало ли Ви е да готвите едни и същи ястия ден след ден? Защо да не прекарате тъмните вечери в изучаване на нова кухня - тайландска, италианска, френска или може би започнете да приготвяте собствен домашен хляб. Брашното, водата, солта и маята ще Ви помогнат да започнете работа и нищо не може да се сравни с вкуса на хляба, изваден от фурната.

Ръчни плетива

Намерете тихо кътче с удобен фотьойл, чудесно осветление и седнете с подкаст, любима музика или аудиокнига в ушите си и с ръкоделие в ръцете си. Оставете се да се вдъхновите от този списък със зимни занаяти:

Направете одеяло

Зашийте три слоя плат - горен слой плат, среден слой вата долен слой плат. Можете да използвате покривка за маса или други парчета плат с хубав десен и когато одеялото е готово, ще имате красиво покривало за студените вечери.

Бродерии

Кръстосаният бод е вид бродерия, при която с помощта на х-образни шевове се образува картина. Използвайте я върху възглавница, покривка за маса или закачалка за стена и добавете лично докосване към дома си

Плетива

Вземете прежда, куки за плетене и започнете да плетете и да преплитате. Вие и семейството Ви ще се сдобиете с пуловери, шалове, шапки и дори кърпи за чинии или хавлии.

Шиене или поправка на текстил

Защо да не поправите дрехите и текстила с дупка или скъсан шев, вместо да ги изхвърлите? Или пък сложете декоративна лепенка на чанта, направете си сладка лента за глава, портмоне или топли подложки. Възможностите са безкрайни.

Открийте повече

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Придайте топлина на кухненската маса

Придайте топлина на кухненската маса

Любимото спално бельо на купувача

Любимото спално бельо на купувача