Градински маси от масивна дървесина

Дървените градински маси са модерен, издръжлив и универсален избор за Вашата градина или балкон. Изработени от различни видове дървесина като тиково дърво, акация или евкалипт, тези маси предлагат класически и издръжлив вариант както за традиционно, така и за модерно градинско обзавеждане. Разполагаме с широка гама от градински маси от масивно дърво с модерен дизайн, независимо дали имате нужда от кръгла, правоъгълна или квадратна дървена маса, или дори разтегателна маса с удължителни планки. Вижте нашата селекция от градински маси от масивно дърво със стоманени, алуминиеви или дървени рамки. Градинските мебели от твърда дървесина са издръжливи и можете да удължите живота им, като ги третирате с масло.

15 артикула
  15 артикула

  Предимства на дървените градински маси

  Дървените градински маси предлагат набор от предимства, които ги правят популярен избор за външно обзавеждане:

  1. Естествена естетика: Дървените градински маси излъчват естествена топлина и красота, като подобряват цялостната естетика на Вашето външно пространство.
  2. Универсалност в дизайна: Дървените маси се предлагат в различни стилове и дизайни, отговарящи на различни вкусове и предпочитания. Независимо дали предпочитате класическа маса за пикник, елегантен модерен дизайн или рустикална визия, има дървена градинска маса, която да отговаря на Вашия стил и да допълва външния Ви декор.
  3. Издръжливост: Висококачествените твърди дървета, като тиково дърво и акация, са устойчиви на гниене, вредители и атмосферни влияния. Тази издръжливост гарантира, че дървените градински маси могат да издържат на външните елементи и да останат здрави.
  4. Опции за персонализиране: Дървените градински маси предоставят отлични възможности за персонализиране. Можете да изберете да оцветите или боядисате дървото в различни цветове, за да съответства на темата на Вашата градина, или да оставите дървото да старее естествено.
  5. Удобно усещане: Дървото има комфортно качество, което се усеща приятно на допир. За разлика от метала, той не се нагрява на слънце, а естествената му топлина допринася за цялостния комфорт, когато се използва за хранене или почивка.
  6. Съчетаване с други материали: Дървените градински маси могат лесно да се съчетават с други материали като метал, стъкло или дори ракита, позволявайки креативни и визуално привлекателни комбинации от мебели. Нашите градински маси от масивна дървесина могат лесно да се комбинират с нашите дървени градински столове - подредете външното си пространство по модерен начин, като създадете хармонично цяло.

  Поддръжка на дървени градински маси

  Градинските маси, изработени от дървесина, трябва да бъдат поддържани и третирани. При неправилно поддържане рискувате те да се напукат, обезцветят и дори разрушат. Една добра идея е да обработите с масло Вашите дървени градински маси веднага след разопаковане и сглобяване. Въпреки че те са преминали през подобен процес във фабриката, повторете го, тъй като е изминал известен период от времето на производство. Измийте обилно столовете и следвайте инструкциите на опаковката. Ако те са още мръсни, повторете процедурата. Масивната дървесина трябва да бъде суха преди да бъде обработена с масло. Използвайте продукти подходящи за масивно дърво. Препоръчително е да обработвате масите 2-3 пъти през лятото и един път преди да ги приберете за зимата. Прочетете повече за нашите препоръки за поддръжка на дървени градински мебели.

  Избор на дизайн

  Дизайнът на градинските маси варира в широки граници, съобразявайки се с различни предпочитания и функционални нужди. От класически правоъгълни маси, подходящи за семейно хранене, до уютни бистро маси, идеални за интимни разговори, опциите са разнообразни. Сгъваемите маси предоставят практични решения за тези с ограничено външно пространство, позволявайки гъвкавост за различни поводи. Кръглите маси създават обща атмосфера, насърчавайки социалното взаимодействие между гостите. Прочетете какви са предимствата на кръглите градински маси.

  Оползотворете максимално външното си пространство

  Ако не разполагате с голяма тераса или балкон, съобразете се с наличното пространство и го използвайте разумно. Можете да изберете маса за терасата, която може да се регулира по височина, така че да се използва както като маса за хранене, така и като маса за отдих. Бистро масата е чудесно решение за малки тераси, така че все още е възможно да имате уютен кът за хранене на открито. В JYSK продаваме и градински маси, които могат да се сгъват и адаптират към броя на квадратните метри - например на балкон. Тогава масата не заема място, когато не се използва. Ако външното Ви пространство е по-малък балкон, сгъваемата маса може да бъде идеално решение. За да допълнят градинските маси, много хора инвестират в подходящи столове, пейки или дори шезлонги, създавайки сплотени и удобни места за сядане на открито. Добавянето на аксесоари като възглавници и саксии може допълнително да подобри визуалната привлекателност на зоната за хранене на открито.