Градински маси от масивна дървесина

Дървените градински маси са модерен, издръжлив и универсален избор за Вашия вътрешен двор или балкон. Дървените маси също са класическо решение за хранене на открито. Разполагаме с широка гама от градински маси от масивно дърво. Вижте нашата гама и изберете дървена маса за елегантна градина с модерен вид. Насладете се на лятото и дългите, прохладни нощи на дървена маса на открито. Градинските мебели от твърда дървесина са издръжливи и можете да увеличите живота им, като ги третирате с масло. Вижте нашата селекция от градински маси от масивно дърво със стоманени, алуминиеви или дървени рамки. Разполагаме с различни модели с централен отвор за чадъра, сгъваеми, разтегателни с удължителни планки, което е идеално за балкон или тераса. Независимо дали имате нужда от кръгла или квадратна дървена маса за трапезария на открито, ще я намерите тук.

10 продукти
  10 продукти

  Градински маси - Дърво

  Бар маса HOVMARKEN Ш55xД70 твърда дървесина
  185 ЛВ./бр.
  300 ЛВ. /бр.
  Спестете 38%
  Само онлайн
  Маса YTTRUP Ш70xД75/126 твърда дървесина
  250 ЛВ./бр.
  549 ЛВ. /бр.
  Спестете 54%
  Само в магазините
  Маса BASTRUP Ø120 натурал/бяла
  250 ЛВ./бр.
  699 ЛВ. /бр.
  Спестете 64%
  Само в магазините
  Маса BASTRUP Ø120 натурал/черна
  350 ЛВ./бр.
  699 ЛВ. /бр.
  Спестете 49%
  Само онлайн
  Маса RAMTEN Ш70xД75/126 твърда дървесина
  300 ЛВ./бр.
  549 ЛВ. /бр.
  Спестете 45%
  Само онлайн
  Маса RAMTEN Ш90xД206 твърда дървесина
  400 ЛВ./бр.
  699 ЛВ. /бр.
  Спестете 42%
  Само онлайн
  Маса HOLTE Ø120 твърда дървесина
  500 ЛВ./бр.
  1099 ЛВ. /бр.
  Спестете 54%
  Само онлайн
  Маса VESTERHAVET Ш90xД210 тикова дървесина
  500 ЛВ./бр.
  1299 ЛВ. /бр.
  Спестете 61%
  Само в магазините
  Маса BARSMARK Ш100xД210 тикова дървесина
  550 ЛВ./бр.
  1199 ЛВ. /бр.
  Спестете 54%
  Само онлайн
  Маса EBBESKOV Ш90xД196 тикова дървесина
  650 ЛВ./бр.
  1499 ЛВ. /бр.
  Спестете 56%
  Само в магазините

  Перфектната покупка за градина за вечеря на открито

  За много купувачи на мебели просто няма заместител на естествената твърда дървесина - и е лесно да се разбере защо, когато JYSK разполага с такива страхотни дървени мебели. Нашите дървени градински маси са с разнообразен дизайн. Съчетайте любимата си дървена маса с избрани от вас градински столове от нашата богата селекция - можете да изберете подходящ комплект или да експериментирате със смесица от материали и цветове за уникален завършек. Дървените градински мебели са добър избор за всяко външно пространство, тъй като са идеалното допълнение към естествената среда.

  Лесни за комбиниране

  Нашите градински маси от масивна дървесина могат лесно да се комбинират с нашите дървени градински столове - подредете външното си пространство по модерен начин, като създадете хармонично цяло.

  Поддръжка на дървени градински маси

  Градинските маси, изработени от дървесина, трябва да бъдат поддържани и третирани. При неправилно поддържане рискувате те да се напукат, обезцветят и дори разрушат. Една добра идея е да обработите с масло Вашите дървени градински маси веднага след разопаковане и сглобяване. Въпреки че те са преминали през подобен процес във фабриката, повторете го, тъй като е изминал известен период от времето на производство. Измийте обилно столовете и следвайте инструкциите на опаковката. Ако те са още мръсни, повторете процедурата. Масивната дървесина трябва да бъде суха преди да бъде обработена с масло. Използвайте продукти подходящи за масивно дърво. Препоръчително е да обработвате масите 2-3 пъти през лятото и един път преди да ги приберете за зимата. Прочетете повече за нашите препоръки за поддръжка на дървени градински мебели.