Практични сгъваеми къмпинг маси

Няма нищо по-хубаво от това да седнете около лагерния огън, да се насладите на хубава храна и да бъдете на открито с приятели и семейство. За успешното къмпингуване обаче се нуждаете от подходящите мебели. В JYSK ще намерите селекция от сгъваеми маси за пикник или къмпинг. Можете също така да разгледате нашите други продукти за къмпинг като палатки, къмпинг столове, надуваеми легла и много други. Пазарувайте онлайн или посетете най-близкия магазин на JYSK.

Предимства на сгъваемите маси

Сгъваемите градински маси предлагат редица предимства, което ги прави популярен и практичен избор за външни пространства:

  1. Ефективност на пространството: Основното предимство на сгъваемите градински маси е техният дизайн, който спестява място. Когато не се използват, тези маси могат да бъдат удобно сгънати и прибрани, освобождавайки ценно външно пространство. Тази функция е особено полезна за тези с ограничени вътрешни дворове, балкони или градински площи.
  2. Преносимост: Сгъваемите градински маси обикновено са леки и лесни за транспортиране. Това ги прави идеални за събития на открито, пикници, къмпинги или дори ден на плажа. Тяхната преносимост Ви позволява да създадете удобно и функционално място за хранене или събиране, където и да отидете.
  3. Адаптивност: Тези маси са универсални и могат да се адаптират към различни ситуации и среди. Независимо дали имате нужда от допълнително място за сядане за барбекю, повърхност за градински дейности или трапезария за хранене на открито, сгъваемите градински маси могат лесно да бъдат поставени и регулирани, за да отговорят на Вашите нужди.
  4. Лесно съхранение: Сгъваемите градински маси са предназначени за безпроблемно съхранение. Те могат да бъдат спретнато прибрани в навес, гараж или дори на закрито по време на извън сезона или когато не се използват. Това помага за защита на масата от елементите, като удължава нейния живот.
  5. Устойчивост на атмосферни влияния: Много сгъваеми градински маси са изработени от издръжливи, устойчиви на атмосферни влияния материали като метал или синтетични материали. Това гарантира, че масата може да издържи на излагане на елементи, което я прави подходяща за използване на открито през цялата година.
  6. Удобно почистване: Почистването и поддръжката са опростени със сгъваемите градински маси. Гладките повърхности често се почистват лесно с влажна кърпа и сапун. Това удобство е особено полезно за външни мебели, които редовно са изложени на прах, полени и други външни елементи.

Избор на дизайн

Дизайнът на градинските маси варира в широки граници, съобразявайки се с различни предпочитания и функционални нужди. От класически правоъгълни маси, подходящи за семейно хранене, до уютни бистро маси, идеални за интимни разговори, опциите са разнообразни. Сгъваемите маси предоставят практични решения за тези с ограничено външно пространство, позволявайки гъвкавост за различни поводи. Кръглите маси създават обща атмосфера, насърчавайки социалното взаимодействие между гостите. Прочетете какви са предимствата на кръглите градински маси.

Оползотворете максимално външното си пространство

Ако не разполагате с голяма тераса или балкон, съобразете се с наличното пространство и го използвайте разумно. Можете да изберете маса за терасата, която може да се регулира по височина, така че да се използва както като маса за хранене, така и като маса за отдих. Бистро масата е чудесно решение за малки тераси, така че все още е възможно да имате уютен кът за хранене на открито. В JYSK продаваме и градински маси, които могат да се сгъват и адаптират към броя на квадратните метри - например на балкон. Тогава масата не заема място, когато не се използва. Ако външното Ви пространство е по-малък балкон, сгъваемата маса може да бъде идеално решение. За да допълнят градинските маси, много хора инвестират в подходящи столове, пейки или дори шезлонги, създавайки сплотени и удобни места за сядане на открито. Добавянето на аксесоари като възглавници и саксии може допълнително да подобри визуалната привлекателност на зоната за хранене на открито.