Практични сгъваеми столове за къмпинг

Без значение дали сте запален ловец или рибар, дали искате просто да се насладите на слънцето в градината или на плажа, един сгъваем стол е изключително практичен и лесен за пренасяне. При нас ще намерите изобилие от модели, в различни цветове, някои с екстри като поставка за чаша или торба за съхранение. Този тип стол е сгъваем и лесен за съхранение. По-усъвършенстваната версия на стола за къмпинг има опора за крака и възглавница за врата и може да се регулира в няколко позиции - той може да играе ролята на шезлонг или градински стол. Разгледайте нашата гама от къмпинг столове и намерете модел, който отговаря на Вашите нужди.

1 продукт
  1 продукт

  Градински столове - Къмпинг

  Стол за къмпинг UHE черен
  25 ЛВ./бр.
  49,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 49%
  Само в магазините

  Ще намерите ли шезлонг на плажа?

  Събота е, събуждате се малко късно, почти обяд е, а Вие искате да отидете на плаж. Ще намерите ли шезлонг на плажа по това време? Отговорът се крие в JYSK! Купете си собствен плажен стол или къмпинг стол от JYSK още днес, поставете го в багажника на колата и посетете най-близкия плаж сега. Освен това, наличието на собствени къмпинг столове означава, че можете да посетите диви плажове и заливчета, изживейте лятно приключение с пълен комфорт!

  Защо да си купите къмпинг стол?

  Преди да отидете на почивка, първо посетете магазин на JYSK или пазарувайте онлайн, за да получите всички основни неща за плажа. Вземете свой собствен плажен стол или къмпинг стол, в цвят по Ваш избор, и се насладете на моменти на релаксация със стил. Не забравяйте, че по този начин няма да се налага да търсите на плажа празни столове или шезлонги, нито пък трябва плажът да Ви струва скъпо. Къмпинг столове от нашата колекция са перфектни, тъй като са леки, сгъваеми и лесни за носене и могат да изглеждат също толкова добре на балкона.