Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани артикули за сън

Керамична ваза върху поставка, бяла купа, изкуствено растение в плетена саксия и декоративни възглавници върху пейка

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Пролетта е тук! А това ви дава чудесната възможност да освежите дома си. Новите попълнения от колекцията Nordic Mood на JYSK наблягат на уютните топли нюанси и естествените материали с нотка на свежест.

Усещане за пролет

Когато се подготвяте за пролетта, може да използвате зелени растения, които да вдъхнат живот на всяка стая в дома ви. Ако пък не можете да чакате да пораснат, то изкуствените растения са прекрасен начин да заместите естествените.

Зелените изкуствени растения ASGAR и OLIVER ще внесат свежо усещане за пролет в дома ви. А за да се възползвате максимално от естественият им вид, можете да ти окачите високо с декоративната и функционална висяща кошница INGVER.

Освен за стилно окачване на растения, кошницата INGVER може да се използва и за съхранение на ключове и други необходими вещи.

Изкуственото растение CELIUS в комбинация със саксия SIVERT ще внесат зеленина и свежест в дома ви. 

Повече съвети може да прочетете в статията ни "Изкуствени растения за дома и градината".

Декоративните възглавници придават повече уют и комфорт на вашия дом. NATTLILJA и BELLIS се отличават със спокойни нюанси, украсени с ивици в различни цветове. Те добавят топлина и уют в дома, а с тях всеки стол или диван изглеждат дори по-комфортни.

Хармонични контрасти

Вдъхнете нов живот на дома си с ватираното одеяло SOMMEREIK, излъчващо комфорт и мекота. То придава допълнителна топлина в прохладните пролетни вечери. Когато не се използва, ватираното одеяло може да се съхранява в коша MICHAEL, който с естествения си кафяв цвят създава красив контраст на свежото синьо на SOMMEREIK.

Кошницата MICHAEL е изработена от папур и има дръжки, които съчетават в едно естетика и практичност. Със своята форма MICHAEL е идеален за съхранение на ежедневни вещи като списания, плетива или одеяла - и в същото време кошницата е идеална и за пикник или пътуване до плажа.

Очарователни декоративни акценти

Малки декоративни елементи като вази, купи и свещници могат да добавят допълнително пролетно настроение към вашия дом. Този ефект е особено очевиден, ако тези артикули имат нежен и светъл вид, като например вазата CARLO, купата HILMIR и поставката за чаени свещи ALLAN.

Факти за Nordic Mood

Четири пъти в годината в JYSK комбинираме нови и стилни артикули в една колекция под името Nordic Mood.

Продуктите са налични за продажба във всички физически магазини на JYSK, както и на JYSK.bg.

Открийте повече

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача

Ръководство за вътрешно и външно коледно осветление

Ръководство за вътрешно и външно коледно осветление