Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Изкуствена трева на открито в сиви саксии и три изкуствени растения на закрито

Изкуствени растения за дома и градината

Зелените растения и цветя придават живот и топлина на минималистичния интериорен дизайн, но също така могат да имат успокояващ ефект в домове с много неща и цветове. Цветята и растенията са идеални за допълване на пространството, но ако нямате природен талант за отглеждане на растения, може да е трудно да поддържате всички растения живи.

Някои може да се намръщят, когато си помислят за изкуствени растения, но за това няма причина. В JYSK продаваме изкуствени цветя и растения с най-добро качество. Затова можете лесно да украсите дома си - отвътре и отвън.

Зелени изкуствени растения в различни форми и размери

Защо да изберете изкуствени растения?

Предимствата на изкуствените растения в сравнение с истинските са много, така че ако все още се съмнявате дали изкуствените растения са нещо за Вас, четете нататък.

На първо място, изкуствените растения са чудесни поради ниското ниво на поддръжка. Не е необходимо да мислите за твърде малко или твърде много поливане. Вашите изкуствени растения ще изглеждат зелени и свежи и ще изискват минимални усилия от Ваша страна. Това прави изкуствените растения идеално решение за Вашата лятна къща или ако пътувате често и отсъствате от дома си за по-дълго време.

 

Друго предимство е, че можете да поставите изкуствени растения, където пожелаете. Не е необходимо да се съобразявате с температурата на помещението или с това дали получават твърде малко или твърде много светлина.

С реалистичните изкуствени растения домът Ви винаги ще изглежда свеж и привлекателен. Използвайте изкуствени градински растения, за да поддържате терасата или балкона си винаги в зелен вид.

Две сиви саксии с изкуствени градински растения

 

И накрая, изкуствените цветя са добро решение, ако в домакинството има човек с алергии, което означава, че някои живи растения не трябва да присъстват в дома.

Изкуствени растения, които могат да бъдат навън

Всеки има място в градината, на балкона или на терасата, където е малко трудно да се създаде зелен оазис. Това може да се дължи на твърде много сянка или слънце или на липса на вода. На някои места е ветровито, което затруднява украсата с растения и цветя. В този случай изкуствените растения могат да бъдат от голяма полза. Улеснете се и украсете външното си пространство с изкуствени външни растения:

 

Изкуствените градински растения са чудесни и като разделители на помещения на терасата. Ако разполагате с голямо външно пространство, използвайте градински саксии, за да отделите зоната за отдих от зоната за хранене.

 

Остава само да се наслаждавате на красивите изкуствени растения на открито и да не забравяте да ги предпазвате при лошо време, както бихте направили с истинските растения.

Как да почиствате изкуствени растения

Изкуствените растения не се нуждаят от вода или торове и не им окапват листа, но за да изглеждат добре, те все пак се нуждаят от грижи.  Прахта бързо ще се превърне в основен проблем, когато става въпрос за изкуствени растения.

Поддържайте изкуствените си цветя красиви, като просто ги избърсвате с влажна кърпа. Не се нуждаете от специален почистващ продукт. Най-често трябва да почиствате само прахта, която лесно се премахва с водата.

Открийте повече

Ръководство за избор на правилната беседка

Ръководство за избор на правилната беседка

Ръководство: Намерете подходящия градински чадър

Ръководство: Намерете подходящия градински чадър

Ръководство: Изберете правилната кутия за възглавници

Ръководство: Изберете правилната кутия за възглавници

Как да изберем идеалния градински комплект?

Как да изберем идеалния градински комплект?