Комфортни офис бюра и геймърски бюра за дома

Нуждаете се от допълнително пространство за работа или учене у дома, а може би имате нужда от нова гейминг станция? С подходящите офис и компютърни бюра, можете да създадете специална зона, в която да се съсредоточите върху работата си или да подобрите нивото си на игра. Едно бюро трябва да отговаря на нуждите Ви - ако ще го ползвате рядко, то бюро с опростен дизайн само с плот и рамка Ви е достатъчно. Ако пък ще използвате бюрото в продължение на много часове през деня, трябва да помислите за функционалността му, включително за място за съхранение с вградени чекмеджета. Нещо друго, което трябва да обмислите за по-дълго използване, е бюро с регулируема височина. С натискането на един бутон можете да увеличите или намалите височината на бюрото си, за да имате време да се изправите, да се заредите с енергия и да се съсредоточите отново. За геймърите е идеално геймърско бюро с място за настолен геймърски компютър. Разполагаме с широка гама от бюра от дъб, бамбук и стомана в черен, бял, бежов и сив цвят. Разгледайте нашата богата гама от малки и големи бюра с чекмеджета, с поставки за чаша и с вградено LED осветление.

37 артикула
  37 артикула

  Бюра за всякакви работни условия

  Бюрото е съществена част от домашния офис, а в JYSK ще намерите бюра с различни размери, цветове и материали. Малките бюра са чудесен избор за няколко часа работа в домашни условия. Ако искате да обособите домашно работно пространство, което да Ви служи като офис, се изисква голямо бюро с вградени чекмеджета и достатъчно място за книги, папки, документи и какво ли още не. Добавете офис стол, който дава на гърба Ви оптималната опора, когато работите в продължение на много часове. Не забравяйте и доброто осветление на работното си място. Разгледайте нашата селекция от практични и красиви настолни лампи.

  Геймърски бюра с много пространство

  Един геймърски сетъп няма как да бъде завършен без подходящото геймърско бюро. Когато инвестирате в компютърно бюро, е важно да изберете такова, което отговаря на Вашите нужди. В JYSK ще намерите практични решения с LED светлини, поставки за чаши и държачи за кабелите. Добавете и подходящ геймърски стол или офис стол за повече комфорт.

  Регулируеми офис бюра

  Офис вкъщи обикновено е равен на много часове пред екрана на компютъра. Тук е важно да седите ергономично правилно и да се уверите, че променяте работната си позиция няколко пъти през деня. Можете да направите това лесно с едно регулируемо бюро. В JYSK имаме практични и стабилни регулируеми бюра, с електрическа функция за повдигане и спускане и регулируема стойка. Предлагат се с метална конструкция, устойчив на драскотини плот, с размер 70х140 см, и могат да се регулират на височина от 68 см до 119 см. Вижте някои от предимствата на използването на регулируемо бюро:

  • Регулируемите бюра намалят болките в гърба;
  • Стоенето в изправено положение по време на работа може да Ви помогне да изгорите повече калории през деня;
  • Регулируемите бюра могат да помогнат за подобряване на настроението Ви;
  • Стоенето изправен повишава производителността Ви;