Офис бюра и компютърни маси за всяка нужда

Бюрото е значителна част от домашния Ви офис, а в JYSK ще намерите богата гама от различни модели, размери, цветове и материали. Ако използвате Вашето бюро в продължение на целия ден може би е трябва да се замислите за модел с функция за повдигане, за да можете да смените позицията си на седене. При нас ще намерите компютърни маси, които са еднакво подходящи за използване с класически настолен компютър или геймърски лаптоп.

  Офис - Бюра/комп.бюра

  Бюро KARUP 40x100 дъб
  65 ЛВ./бр.
  basic
  Само онлайн
  Бюро TRAPPEDAL 48x95 дъб/черно
  100 ЛВ./бр.
  149 ЛВ. /бр.
  Спестете 32%
  plus
  Бюро TRAPPEDAL 48x95 дъб/бяло
  100 ЛВ./бр.
  149 ЛВ. /бр.
  Спестете 32%
  plus
  Бюро ABBETVED 48x120 дъб/черно
  110 ЛВ./бр.
  229 ЛВ. /бр.
  Спестете 51%
  basic
  Бюро ABBETVED 48x120 дъб/бяло
  110 ЛВ./бр.
  229 ЛВ. /бр.
  Спестете 51%
  basic
  Гейминг бюро HALSTED 60x120 см черно
  135 ЛВ./бр.
  199 ЛВ. /бр.
  Спестете 32%
  basic
  Регулируемо бюро STAVANGER 80x160 черно
  300 ЛВ./бр.
  499 ЛВ. /бр.
  Спестете 39%
  gold
  Регулируемо бюро STAVANGER 80x160 бяло
  300 ЛВ./бр.
  499 ЛВ. /бр.
  Спестете 39%
  gold
  Само онлайн

  Бюрото е съществена част от домашния офис, а в JYSK ще намерите бюра в различни модели, размери и от разнообразни материали. Малките бюра са чудесен избор за няколко часа работа в домашни условия. Но ако искате да обособите домашно работно пространство, което да Ви служи като офис, се изисква голямо бюро с вградени чекмеджета и достатъчно място книги, папки, хартии и какво ли още не.

  Добавете офис стол, който дава на гърба Ви оптималната опора, когато работите в продължение на много часове. Не забравяйте и доброто осветление на работното си място. Разгледайте нашата селекция от практични и красиви настолни лампи.

  Геймърско бюро с много пространство

  Един геймърски сетъп няма как да бъде завършен без подходящото геймърско бюро. Когато инвестирате в геймърска маса, е важно да изберете такава, която отговаря на Вашите нужди. В JYSK ще намерите практични решения с LED светлини, стикери, държач за чаши и държач за кабелите. Добавете и подходящ геймърски стол за повече комфорт. Ето няколко съвета как да изберете геймърско бюро и геймърски стол.

  Регулируемo офис бюро за различна позиция при работа

  Офис вкъщи обикновено е равен на много часове пред екрана на компютъра. Тук е важно да седите ергономично правилно и да се уверите, че променяте работната си позиция няколко пъти през деня. Можете да направите това лесно с едно регулируемо бюро. В JYSK имаме практични и стабилни регулируеми бюра, с ел. функция за повдигане и спускане и регулируема стойка. Предлагат се с метална конструкция, устойчив на драскотини плот от декоративен фурнир, с размер 80х160 см, и могат да се регулират на височина от 68 см до 119 см.