Луксозни континентални легла за Вашия комфорт

Континенталното легло се състои от дървена рамка, двоен или единичен матрак и горен матрак, който съчетава предимствата на пружинен матрак и матрак от пяна. Ако искате луксозно и пълноценно легло, изберете двойно континентално легло. Континенталните легла са идеални за двама души, тъй като предлагат по-голям комфорт и за двамата партньори. Вижте нашата гама от континентални легла по-долу. Допълнете леглото с качествена възглавница, топла завивка и удобни завивки.

Континенталното легло ще Ви помогне да намерите цялостно решение за Вашата спалня. Една комбинация от дизайн и комфорт. Ние комплектовахме за Вас качествен матрак с пружини или пяна, основа от масивна дървесина, със стилна тапицерия и крака за еднолицев матрак и получихме едно практично легло, което да подсигури необходимата почивка. В JYSK ще намерите легла тип френска спалня или по-малки единични модели, които ще пастнат на Вас и Вашите нужди и предпочитания.

8 продукти
  8 продукти

  Континенталните легла комбинират красив дизайн и комфорт

  Добрият сън е изключително важен, за да се събуждате свежи и отпочинали. Ако тялото не получи подходяща упора и комфорт по време на сън, рискувате да не си набавите необходимото количество сън. С други думи изборът на подходящо легло е изключително важен.

  Изобилие от плюсове

  Континенталното легло не е просто красива част от мебелировката, то е компактно решение, където фокусът е както върху практичността, така и върху дизайна. По-скъпите модели се предлагат с отделение за съхранение, където можете да оставите завивките и възглавниците, които не използвате. Също така част от леглата се предлагат и с надматрачна постелка, която допринася за комфорта.

  ВСИЧКИ ЛЕГЛА СЕ ПРЕДЛАГАТ В НЯКОЛКО РАЗМЕРА

  Нашите континентални легла се предлагат в много различни размери - от стандартно единично легло с размери 90x200 см до персон и половина легло с размери 140x200 см, класическо двойно легло с размери 160x200 см или с допълнителна дължина 180x200 см. Ние Ви улесняваме в намирането на подходящ за Вашата спалня размер на леглото.

  ВИДОВЕ ПРУЖИНИ

  В нашите континентални легла има два вида пружини:

  • Джобни пружини: всяка джоб пружина е защитена от текстилен джоб - това придава на матрака гъвкавост, увеличава издръжливостта и редуцира шума.
  • Бонел пружини: тези пружини - за разлика от джобните - са свързани и по този начин натискът се отразява на всички пружини в близост. Бонел пружините осигуряват твърд и сравнително стабилен матрак.

  ТВЪРДОСТ НА МАТРАКА

  Ако матракът Ви не е с подходяща твърдост, това може да се отрази на мускулите и ставите Ви, а оттам и на съня Ви през нощта. Ако леглото е прекалено твърдо, може да се появят болки в гърба, а същото важи и за прекалено меко легло. Съществуват три вида твърдост:

  • Меки матраци
  • Средно твърди матраци
  • Твърди матраци

  Има няколко фактора, които влияят върху избора на твърдост на леглото. Наред с други неща, теглото Ви. А това обикновено означава, че се нуждаете от различен тип матрак от този на партньора си. Препоръчваме Ви да се свържете с нашите професионални служители в магазините на JYSK, за да получите най-добрия възможен съвет.