ЛУКСОЗНИ И ПЪЛНОЦЕННИ КОНТИНЕНТАЛНИ ЛЕГЛА ЗА ВАШИЯ КОМФОРТ

Континенталното легло се състои от дървена рамка, двоен или единичен матрак и горен матрак, който съчетава предимствата на пружинен матрак и матрак от пяна. Ако искате луксозно и пълноценно легло, изберете двойно континентално легло. Континенталните легла са идеални за двама души, тъй като предлагат по-голям комфорт и за двамата партньори. Вижте нашата гама от континентални легла по-долу. Допълнете леглото с качествена възглавница, топла завивка и удобни завивки.

Континенталното легло ще Ви помогне да намерите цялостно решение за Вашата спалня. Една комбинация от дизайн и комфорт. Ние комплектовахме за Вас качествен матрак с пружини или пяна, основа от масивна дървесина, със стилна тапицерия и крака за еднолицев матрак и получихме едно практично легло, което да подсигури необходимата почивка. В JYSK ще намерите легла тип френска спалня или по-малки единични модели, които ще пастнат на Вас и Вашите нужди и предпочитания. 

  Спалня - Легла

  Страхотна оферта
  Континентално легло 140x200 GOLD C25
  1300 ЛВ./бр.
  2599 ЛВ. /бр.
  Спестете 49%
  gold
  Страхотна оферта
  Континентално легло 140x200 GOLD C50
  1350 ЛВ./бр.
  2799 ЛВ. /бр.
  Спестете 51%
  gold
  Континентално легло 140x200 GOLD C25 Сиво-28
  1300 ЛВ./бр.
  2599 ЛВ. /бр.
  Спестете 49%
  gold
  Само онлайн
  Легло 140x200 GOLD C50+табла GOLD H20
  1675 ЛВ./к-т
  3498 ЛВ. /к-т
  Спестете 52%

  Континенталните легла комбинират красив дизайн и комфорт

  Добрият сън е изключително важен, за да се събуждате свежи и отпочинали. Ако тялото не получи подходяща упора и комфорт по време на сън, рискувате да не си набавите необходимото количество сън. С други думи изборът на подходящо легло е изключително важен.

  Изобилие от плюсове

  Континенталното легло не е просто красива част от мебелировката, то е компактно решение, където фокусът е както върху практичността, така и върху дизайна. По-скъпите модели се предлагат с отделение за съхранение, където можете да оставите завивките и възглавниците, които не използвате. Също така част от леглата се предлагат и с надматрачна постелка, която допринася за комфорта.