Качествено спално бельо от памук и полиестер

Стилното спално бельо от памук се характеризира с меки и плътно сплетени нишки, които допринасят за комфорта по време на сън. Комплектите спално бельо в тази категория са меки и приятни на допир, но това което ги различава от сатенените комплекти е липсата на лъскавия завършек. В нашата колекция ще намерите комплекти спално бельо с гладка тъкан в различни цветове, като синьо, сиво, зелено, екрю, коралово и други, и с различни десени, като райета, карета, цветя, точки или др. Изберете подходящото спално бельо за Вашата спалня в зависимост от цветовете, с които разполагате, и стила, който искате да й придадете, и създайте уникално усещане за лукс в пространството за спане. Намерете комплекти с единичен или двоен размер, в зависимост от размерите на матрака Ви. Комплектите спално бельо от нашата колекция са придружени от калъфки за възглавници с размери 50x70 см.

Спално бельо в различни цветове и щампи

Спалното бельо се предлага в различни цветове и десени, включително цветя, символи, райета, кръгове и други. Някои комплекти спално бельо имат различни цветове от двете страни, така че можете да ги обърнете и да получите нов вид. Например можете да комбинирате светлосини калъфки за възглавници с тъмносини завивки, а след това да промените цялостната визия според настроението си.

Размери

Спалното бельо за стандартни завивки е с размери 140x200 см и е най-често срещаният размер за завивки, което е отразено в широката ни гама. Комплектите спално бельо са с размери 200x220 см и стават все по-популярни, така че и тук гамата се увеличава. Бебешкото спално бельо се предлага с размтоер 90х135 см. Затова JYSK предлага широка гама от спални комплекти с различни размери, така че можете да сте сигурни, че ще намерите точно този комплект, който отговаря на Вашите завивки, възглавници и стил:

  • 90x135 см - бебешко спално бельо
  • 140x200 см - детско спало бельо и спално бельо за единично легло
  • 180x200 см - спално бельо за легло персон и половина
  • 200x220 см - спално бельо за двойно лелго

Защитете спалното си бельо с хубава кувертюра и го украсете с декоративни възглавници.