Бебешките завивки подсигуряват здравия сън

Нашите деца получават цялото ни внимание през деня, но е също толкова важно да им обръщаме нужното внимание и през нощта. Завивките играят особено важна роля в осигуряването на здрав нощен сън за Вашето дете.

 

1 продукт
  1 продукт

  Бебешки/Юношески - Юношески завивки

  Защо бебешките завивки са важни?

  Когато пазарувате бебешки завивки, е важно да изберете високото качество, за да гарантирате здравия сън, както през деня, така и през нощта. Детските мозъци се развиват по време на сън и затова спането е основен фактор за цялостното им здравословно и физическо състояние.

  Какво да търсите при избора на бебешка завивка?

  Бебетата не могат да предприемат нищо, ако им е прекалено горещо или прекалено студено – не могат дори да се завият или развият, за да регулират телесната си температура. Ако се спрете на бебешка завивка с пух и пера, непременно изберете такава с високо качество на пълнежа. Качеството на пълнежа е гаранция за високо качество, тъй като тази характеристика указва изолационните способности на завивката и нейната проветривост. С други думи, не само теглото на завивката определя колко топли тя.

  Кога трябва да бъде подменена бебешката завивка?

  С растежа на детето Ви ще се наложи да закупите детска завивка. Детските завивки са по-дълги и по-широки от бебешките такива, следвайки естествения растеж на детето.

  Какво предлагаме в JYSK?

  Всички бебешки и детски завивки на JYSK са подходящи за машинно пране. За изпирането на пухените завивки използвайте препарат за пране без съдържание на ензими.