Качествени детски завивки

Нашите деца получават цялото ни внимание през деня, но е също толкова важно да им обръщаме нужното внимание и през нощта. Завивките играят особено важна роля в осигуряването на здрав нощен сън за Вашето дете. JYSK предлага качествени бебешки/детски завивки с пълнеж от полиестерни влакна и памучен калъф TRONFJELLE с размери 100x135 см. Те могат да се перат при високи температури (60°C), като по този начин допринасят за чиста среда за сън, без петна, неприятни миризми и микроорганизми, подходяща за нашите най-малки.

1 артикул
  1 артикул

  Защо детските завивки са важни?

  Когато купувате детски завивки, е важно да изберете високото качество, за да гарантирате здравия сън, както през деня, така и през нощта. Детските мозъци се развиват по време на сън и затова спането е основен фактор за цялостното им здравословно и физическо състояние.

  Пране и поддръжка

  Както всички други завивки, бебешките и детските завивки трябва да се перат редовно – може би дори малко по-често. Чрез изпиране на завивката можете да премахнете акарите, замърсяванията и нечистотиите. Препоръчително е да сушите детските завивки в сушилня заедно с три топки за сушилня, които ще запазят равномерното разпределение на пуха в завивките. Прочетете повече в нашето ръководство за поддръжка на завивки и възглавници.

  Добавете подходящо спално бельо

  Предлагаме богата гама от детски комплекти спално бельо, както и бебешки такива. Комбинирайте с детска кърпа със същите мотиви, за да окомплектовате идеалния подарък за кръщене или рожден ден.

  Подходящи детски възглавници или матраци

  В JYSK ще намерите също голямо разнообразие от бебешки и детски възглавници и матраци