Качествени завивки с естествен пълнеж

Със закупуването на завивка с естествен пълнеж Вие не само получавате комфорт по време на сън, но и високо качество. В повечето случаи естественият пълнеж се състои от пух или пера. Ето защо при нас ще намерите богат избор и различни комбинации на мускусен, гъши или патешки пух и пера в завивките. Завивките с естествен пълнеж са изключително приятни на допир, те са много по-топли и по-добре "дишащи" от тези с изкуствен пълнеж. Разгледайте нашите предложения от различни комбинации от пух, пера, памук и дори коприна.

Прочетете повече за различните видове завивки в нашето ръководство за завивки и разберете коя завивка е подходяща за Вас.

11 продукти
  11 продукти

  Завивки - Естествен пълнеж

  Страхотна оферта
  Завивка 900г GALDEBERGET топлеща 135x200
  165 ЛВ./бр.
  349 ЛВ. /бр.
  Спестете 52%
  plus
  Страхотна оферта
  Завивка 800г KRONBORG LOFTET 135x200
  375 ЛВ./бр.
  799 ЛВ. /бр.
  Спестете 53%
  gold
  Завивка 500г FALKETIND хладна 200x220 см
  175 ЛВ./бр.
  399 ЛВ. /бр.
  Спестете 56%
  plus
  Само онлайн
  Завивка 750г FALKETIND топлеща 135x200
  185 ЛВ./бр.
  399 ЛВ. /бр.
  Спестете 53%
  plus

  Естествен пълнеж - Микс

  ИЗБОР НА ПОДХОДЯЩА ЗАВИВКА

  Добрият сън е от съществено значение за доброто Ви здраве. Когато се събудите свежи и отпочинали сутрин, имате достатъчно енергия, за да посрещнете предизвикателствата на деня. Едно от нещата, които можете да направите, за да си осигурите добър сън, е да изберете подходящата завивка. Височината, смяната на сезоните и топлината на завивката са някои от нещата, които трябва да повлияят на избора Ви. Освен това трябва да помислите каква температура предпочитате в спалнята си, дали предпочитате тежка или лека завивка и дали завивката трябва да е хипоалергенна.

  ЗИМНА ЗАВИВКА, ЛЯТНА ЗАВИВКА ИЛИ ЦЕЛОГОДИШНА ЗАВИВКА?

  Много хора спят с една и съща завивка през цялата година, но най-оптимално е да се използват две завивки - лятна и зимна. Така избягвате изпотяването през лятото и оставате на топло през зимата. В същото време завивките Ви издържат по-дълго. Ако искате завивка, която може да се използва през зимата, лятото и като целогодишна завивка, можете да изберете 4-сезонна завивка, която се състои от 1 хладна завивка и 1 топла завивка. Олекотените завивки могат да се закопчават с цип или копчета и да се използват както заедно, така и поотделно, за да осигурят подходящата за сезона изолация. Когато се използват заедно, двете завивки осигуряват допълнителна топлоизолация. В същото време смяната на сезоните е добра възможност да изперете завивките си.

  Научете повече за поддръжката на завивките в нашия гид

  Съществуват много различни размери на завивките. Например има голяма разлика между бебешка завивка и младежка завивка, или обикновена завивка за възрастни и двойна завивка, която се предлага и с допълнителна дължина. Препоръчваме одеялото Ви да е с поне 20-30 см по-дълго от Вашия ръст.

  • Бебешки/Юношески: 100 x 135 см
  • Единични: 135 x 200 см
  • Три четвърти: 180 x 200 см
  • Двойни: 200 x 220 см
  • С допълнителна дължина: 135 х 220 см

  КАК ТРЯБВА ДА СЕ ПЕРЕ ЗАВИВКА?

  Качеството на завивката е от решаващо значение за нейната дълготрайност, но от решаващо значение е и как се грижите за нея. Когато перете завивката си, удължавате живота ѝ. Пухът и перата в крайна сметка се разпадат, което може да намали ефективността на изолацията. Можете да я поддържате, като перете завивката си поне веднъж годишно.