Витрини в скандинавски стил

Украсете дневната и трапезарията си с елегантна мебел. Витрините са просторни и идеални за съхранение. Изберете елегантни витрини с различни размери и ъглови шкафове от различни материали и с различен дизайн. С други думи, можете да сте сигурни, че ще намерите идеалното решение за съхранение за вашия дом. Намерете своя фаворит в широката гама от витрини със стъклени врати или отворени отделения в от бяло, черно, дъб, ясен, бетон и стомана.

10 артикула
  10 артикула

  Практично съхранение с приятен дизайн

  Бюфетите и витрините са просторни и идеални за съхранение. Те са подходящи за всички стилове домове - от леки, минималистични до по-рустикални и сурови. И двете части са чудесни за допълнително съхранение в дома. В трапезарията витрината е идеална за съхраняване на стъклени съдове, прибори, салфетки или покривки за маса. В спалнята бюфетът е идеално допълнение към гардероба за съхранение на бельо и чорапи, а в коридора може да се използва за съхранение на шапки, ръкавици, обувки и др. Възможностите са много.

  Интериор с единен стил

  Много от нашите бюфети и шкафове са част от серия мебели. Затова те са идеални за закупуване заедно и създават ясна обща нишка в декора на дома ви. Тук представяме 3 от сериите в JYSK, но винаги можете да видите кои продукти са включени в дадена серия, когато отидете на отделния продукт:

  • Серия KALBY: Ако харесвате скандинавската визия с красиви и леки мебели от дърво, тази серия дъб е за вас. В допълнение към бюфета и витрината, гамата включва мебели за всекидневната и трапезарията, както и бюро за офиса. Мебелите създават ярък и естествен вид в дома ви и са лесни за комбиниране с точно тези цветове и визии, които обичате. Прочетете повече за нашата серия KALBY.
  • Серия VIRUM: Ако предпочитате по-индустриален вид и контрасти, черните мебели от серията VIRUM са идеални за вас. Леките мебели контрастират с белите стени и правят цветовете, които сте избрали да съчетаете с мебелите, да изпъкват смело. Серията се състои от бюфет, шкаф и витрина. Последният се предлага в черно и бяло. Можете да закупите мебели за всекидневната, спалнята, стаята на тийнейджъра и коридора.
  • Серия NORDBY: Ако харесвате бялата, романтична и класическа визия, серията NORDBY може да е точно вашият стил. Тук ще намерите сдържани мебели с фини детайли, които се вписват в повечето домове. Заедно с бюфета и витрината гамата включва мебели, предназначени за дневната, трапезарията, кухненския бокс, спалнята и детската стая. Прочетете повече за поредицата NORDBY.