Практични сгъваеми столове и табуретки

Сгъваемият стол е интелигентен, защото, както подсказва името му, може да се сгъва. Това го прави идеален за допълнителен стол при пристигане на гости. За разлика от обикновените столове за хранене, сгъваемите столове са лесни за съхранение, тъй като не заемат много място. Създайте и допълнително място за сядане с интелигентна табуретка. Табуретката има няколко функции и може да се използва като декоративен елемент и част от интериорния дизайн, като поставка за крака или като допълнение към стол. В JYSK ще намерите сгъваеми столове с метални крака и табуретки. Купете столовете в черно, сиво или розово или комбинирайте трите цвята - това ще придаде цвят на трапезарията Ви. Нашите табуретки се предлагат от метал, дърво и пластмаса със седалка от плат. Възползвайте се максимално от пространството в дома си и изберете табуретка със система за съхранение.

Сгъваеми столове и табуретки

В нашата колекция ще намерите метални, сгъваеми столове в модерни цветове, като розово, сиво и черно. Сгъваемите столове са подходящи за всяко пространство в къщата и са идеални за кухненската маса. Те лесно се съхраняват зад врата, в килера или в някаква скрита зона на къщата. Също така в нашата колекция ще намерите модерни табуретки с подплата, които ще се впишат уникално в дневната или тийнейджърската стая.

Създайте модерна тоалетка в спалнята си

Мислили ли сте, че можете да създадете своя собствена тоалетка в спалнята? Ще Ви трябва огледало, тоалетка, на която да поставите козметиката и аксесоарите си, и табуретка, на която да седнете, когато се приготвяте. Перфектен пример е табуретката MALLING, която можете да комбинирате перфектно с тоалетката MALLING.