Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани категории през седмицата на скандинавския сън!

Спалня с флорално спално бельо със сини и бежови цветове и вложка на Katrine Møller Vinther

3 любими модела спално бельо

Дата:

Категория: Спалня, Домашен декор

Независимо дали предпочитате романтична, модерна или класическа визия на спалнята си, новото спално бельо е бърз и лесен начин за обновяване на визуалното изражение. Kathrine Møller Vinther работи в JYSK от 6 години и е нашият експерт, когато става въпрос за тенденциите в спалното бельо, неговите качества и комфорт. В тази публикация в блога тя споделя с нас любимите си продукти от новия асортимент.

"Този сезон искаме да се съсредоточим върху добавянето на интересни щампи в спалнята", казва Катрин и продължава: "щампите могат да бъдат много различни и ние се опитваме да отговорим на всеки стил и предпочитания. Новото ни спално бельо предлага романтични, готини и класически принтове, които веднага ще освежат спалнята Ви."

EDIT за романтичната душа

Спалня с две завивки и две възглавници, с флорален комплект спално бельо

 

"Добре дошли в красивата флорална щампа в нежни сини и бежови цветове. Това спално бельо ме кара да мисля за лятото и красивите диви цветя." - започва Kathrine

Спалното бельо е от 100% памук с десен на малки цветя в бежово, синьо и розово.

Как да изберете подходящия размер спално бельо?

SINJA класическо и меко

Меко и лъскаво спално бельо в спалня с топла атмосфера

 

"Готови ли сте за носталгично връщане назад?" - пита Kathrine, докато преминаваме към следващия комплект завивки. "С нашето спално бельо SINJA усещате полъха на 70-те години на миналия век с класическия графичен вид и цветовете сиво и пясъчно. Блестящото усещане в ръцете е чист лукс за кожата."

SINJA е изключително мека и е изработена от 100% памучен сатен.

Поглезете се с INGEBORG

Легло с пясъчен цвят на спалното бельо от висококачествен сатен

 

"INGEBORG е висококачествено спално бельо с изключителен вид и усещане. Дизайнът е модерен, но класически с малкия кариран принт. Висококачествената сатенена тъкан му придава изключително меко и приятно усещане и блестящ вид", започва Kathrine.

"Поглезете се и създайте хотелска атмосфера у дома с INGEBORG. Оксфордският стил подчертава класическия външен вид и незабавно обновява спалнята Ви." Kathrine завършва.

Новият асортимент спално бельо влиза в продаважба онлайн от 28 юни 2022 г.