Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всички* онлайн поръчки само до 25 май!

(*късна и съботна доставка се заплащат допълнително)

 

Спалня с раирани завивки и възглавници и вложка на Katrine Møller Vinther

3 любими модела спално бельо

Дата:

Категория: Спалня, Декорация

Независимо дали предпочитате романтична, модерна или класическа визия за спалнята си, новото спално бельо е бърз и лесен начин да я обновите. Kathrine Møller Vinther работи в JYSK от 6 години и е нашият експерт по отношение на тенденциите, качествата и комфорта на спалното бельо. В този блог тя споделя с нас любимите си продукти от новия асортимент.

"В непредсказуеми времена търсим хармония, спокойствие и всичко познато", казва Katrine и продължава: "Ето защо искам да се съсредоточа върху спално бельо, което всяко по свой начин е нов поглед към един уютен, традиционен дизайн."

ABBIE за комфортната котка

Спалня с две завивки и две възглавници, с раиран комплект завивки

 

"Добре дошли в обновената версия на 70-те години", започва Katrine с усмивка. "Това раирано спално бельо ме пренася в спомените, обратно в спокойното, цветно, аналогово десетилетие на тениските с вратовръзка и чакането до телефона."

Спалното бельо е от 100% памук с десен, който изглежда боядисан с прежда, но всъщност е отпечатан в топлите цветове лилаво, оранжево и пясъчно. Ако дизайнът Ви харесва, в нашия асортимент има и подходяща кърпа.

Гид: Изберете подходящия размер спално бельо

ALICIA за лятната дива

Флорално спално бельо в спалня с топла атмосфера

 

"Не Ви ли се струва, че лятото е почти тук?" - пита Katrine, докато преминаваме към следващия комплект спално бельо. "Отново се усеща нотка на 70-те години, със земните тонове и естествения вид. Този сезон шекерът се завръща, а ALICIA е сладък пример за това как този добре познат и обичан ефект на намачкване допринася за усещането за лекота."

ALICIA има малки красиви цветя в оранжеви и лилави цветове на бял фон, а комплектът спално бельо не необходимо да се глади.

ELMA ЗА РОМАНТИЧНАТА ДУША

Легло със светлолилаво спално бельо с ресни

 

"С ELMA виждате как цветът сам по себе си може да създаде романтично усещане. Тук няма нужда от цветен модел. Усещането щеше да е съвсем различен, ако спалното бельо беше сиво или синьо", казва Katrine. "Този комплект спално бельо е с ресни както на завивката, така и на възглавницата, и много ми харесва как той добавя усещане за лукс."

ELMA е от 100% памук и е пран с ензими, което прави усещането при допир изключително меко.

 

Новият асортимент спално бельо се пуска в онлайн продажба от 4 януари 2022г.