Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Комплект меко спално бельо с изображение на Берит.

Любимото спално бельо на купувача

Два пъти годишно нашият експерт в областта на спалното бельо, старши мениджърът по категориите Берит Стокхолм Кристиансен, ни разкрива своите фаворити сред новото спално бельо в нашия асортимент. "В един бързо променящ се свят имаме нужда от положителни вибрации, за да започнем деня с щастлива нотка", казва Берит и продължава: "Всеки от трите дизайна, върху които се фокусираме тук, помага да се отговори на тази нужда."

JOSEFINE - за летния романтик

"Нашият комплект спално бельо JOSEFINE е с цветен, но спокоен дизайн, който предизвиква усещане за пролетна и лятна радост", казва Берит. Комплектът е идеален за любителите на лятото и особено за тези, които копнеят за лято през зимните месеци. На предната страна JOSEFINE е украсена с малки, изящни цветя в нюанси на зелено, жълто и лилаво, а задната страна е с райе в съчетание на прашно зелено и топло бяло. "JOSEFINE е един от моите абсолютни фаворити за този сезон и съм сигурна, че и Вие ще откриете радост в комплекта", добавя Берит.

Комплектът спално бельо JOSEFINE е изработен от 100% плътен, качествен памук, който е сертифициран по стандарт STANDARD 100 на OEKO-TEX®.

SILJE - подмладяващ и нежен

"SILJE притежава прекрасно чувство за спокойствие, което със сигурност ще внесе подмладяваща атмосфера в спалнята Ви. Със своите спокойни ивици с различна ширина комплектът спално бельо има спокойно изражение с лек намек за лятна атмосфера на вилата", казва Берит.

Комплектът спално бельо SILJE е изработен от 100% обагрена памучна прежда, която е сертифицирана по стандарт STANDARD 100 на OEKO-TEX®.

INGEBORG - мек и спокоен сатен

"Комплектът спално бельо INGEBORG внася в спалнята Ви прекрасен полъх от мек, освежаващ цвят", казва Берит. "INGEBORG е първокласен пример за луксозно памучно спално бельо от сатен и е един от най-любимите модели на нашите клиенти." С прекрасния си квадратен десен той внася радостна нотка в спалнята Ви, като същевременно гарантира, че тя е спокойно и релаксиращо място. INGEBORG се предлага в четири цвята: лилав, зелен, бял и пясъчен.

Комплектът завивки INGEBORG е изработен от 100% памучен сатен, който е сертифициран по стандарта STANDARD 100 на OEKO-TEX®.

Комплект памучнo спално бельо от сатен на леглото в спалнята.
Спално бельо INGEBORG сатен 140x200 зелено
37,50 ЛВ./к-т
79,99 ЛВ. /к-т
Страхотна оферта
Спестете 53%
gold
Ново

За да намерите още вдъхновение за декориране на спалнята си, разгледайте кои са любимите лампи на купувача.

Открийте повече

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Ръководство: Избор на правилния килим за всяка стая

Ръководство: Избор на правилния килим за всяка стая

Обновете спалнята си със спално бельо

Обновете спалнята си със спално бельо

Използвайте завеси, за да промените дома си

Използвайте завеси, за да промените дома си