Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани артикули за сън

Водоустойчиви дивани в бежово и сиво.

Ръководство за бързосъхнещи градински мебели

Ако времето и пространството ви са ограничени, удобните градински мебели, които не изискват постоянно преместване на възглавници при всяко изменение на времето, са идеално решение. Тези устойчиви на атмосферни влияния мебели са практични и лесни за поддръжка, позволявайки ви да се наслаждавате на външното си пространство без стрес.

Има два типа водоустойчиви градински мебели: бързосъхнещи и такива за всеки сезон.

Комфортни и лесни за поддръжка

След кратък дъжд градинските мебели на JYSK от категорията бързосъхнещи могат да изсъхнат за няколко часа в зависимост от вятъра и температурата. Това ги прави лесни за поддръжка по време на сезона на открито.

Градинските мебели, предназначени за всеки сезон, са изключително устойчиви. Те са специално проектирани да издържат на всички сезони и не изискват специално съхранение, дори през зимата. Акрилната тъкан и пяната, използвани за диваните за всякакви метеорологични условия, са обработени по начин, който позволява на водата просто да се стича по тях, вместо да попива. Възглавниците се изсушават за няколко часа, в зависимост от вятъра и температурата, което прави мебелите още по-удобни за употреба през цялата година.

Кой тип е подходящ за вас и вашия балкон или градина? Всичко се свежда до предпочитанията ви за удобство, пространството за съхранение, което имате на разположение, и климата, в който живеете. В това ръководство можете да получите допълнителна информация за ползите от всеки тип.

Колко често вали?

Имате ли дълги и обилни или кратки, но начесто дъждове? Или вали рядко, но все пак искате да предпазите градинските си възглавници от сутрешната роса?

В случай, че вали много и искате да можете да използвате градинските си мебели малко след като дъждът е спрял, градинските мебели за всеки сезон вероятно са правилният избор. Покритието им е водоустойчиво и изсъхва бързо.

Нашата серия мебели за всякакви метеорологични условия UHRE е идеална за почивка и релаксация и не изисква поддръжка, независимо от времето - слънце или дъжд, тези мебели могат да останат навън.

Тъмносиви 6-местен градински диван и шезлонг за всеки сезон
Диван UHRE 6 места тъмносив за всеки сезон
1650 ЛВ./бр.
2299 ЛВ. /бр.
Спестете 28%
Само онлайн
Шезлонг UHRE Ш67xД195 за всеки сезон
500 ЛВ./бр.
649 ЛВ. /бр.
Спестете 22%
Само онлайн

Ако вашият регион е подложен на кратки дъждове, бързосъхнещите градински мебели могат да са отличен избор за вас. Тези мебели се характеризират с възглавници, изработени от специална тъкан с вградена гумена мембрана, която предотвратява проникването на вода.

Налично място за съхранение

Имате ли кутия за възглавници, таванско помещение или мазе, където лесно можете да съхранявате градинските възглавници? Ако да, то бързосъхнещите градински мебели може да са точно за вас. Те могат да издържат на сутрешната роса и по-кратките дъждове, но е желателно да се съхраняват на закрито през по-студените месеци.

Със своите бели бързосъхнещи възглавници, градинският комплект DYVIG ще придаде елегантен вид на вашия двор за години напред.

5-местен бързосъхнещ градински комплект с бели възглавници

Ако, от друга страна, имате проблеми с намирането на място за съхранение на градински възглавници, градинските мебели за всеки сезон са идеални. Те не изискват поддръжка независимо от времето и можете да ги оставите на открито през цялата година.

Искате да прочетете повече за другите материали за градински мебели? Вижте нашето обширно ръководство.

Имайте предвид обаче, че съхраняването на вашите градински мебели за всеки сезон вътре през зимата ще удължи живота им. Можете лесно да ги почистите с вода, сапун и мека четка. Устойчивата на атмосферни влияния материя също предпазва от кал, мръсотия, сладолед и вино, така че можете да се отпуснете и да се насладите на лятото.

Материята за всеки сезон е UV защитена, което означава, че както нашият диван VEDBY, така и серията UHRE запазват цвета си за дълъг период от време.

Времето пречи ли ви да се наслаждавате на външното си пространство?  

Хубаво е и топло, но има няколко облака в небето, което показва, че дъждът наближава. Ако мисълта за прибирането на възглавниците от градинските мебели ви кара да искате да останете на закрито, бързосъхнещият комплект или диванът за всеки сезон е за вас. Краткият дъжд не трябва да ви пречи да се възползвате максимално от лятото на вашия вътрешен двор или балкон.

Градинският комплект разполага с достатъчно място за всички. 5-местният бързосъхнещ комплект VONGE се състои от удобен 3-местен диван, два стола и масичка.

Черни бързосъхнещи градински комплект и шезлонг.
Комплект мебели VONGE 5 места бързосъхнещ черен
1500 ЛВ./к-т
2999 ЛВ. /к-т
Страхотна оферта
Спестете 49%
Само онлайн

Стилната серия VONGE включва и шезлонг от практичен бързосъхнещ материал. Дебелата възглавница и регулируемият гръб подобряват комфорта.

Предимства на бързосъхнещите градински мебели и на тези за всеки сезон

И двете категории градински мебели са идеални, ако предпочитате да прекарвате времето си в релакс, игра с децата или в разговори с приятели и семейство, вместо да местите възглавници. Бързосъхнещите градински мебели са чудесен избор, ако имате дъждовете са по-кратки и имате място за съхранение на възглавниците наблизо. Градинските мебели за всеки сезон са за всеки, който дава висок приоритет на удобството и издръжливостта.

Предимства на бързосъхнещите градински мебели

Предимства на градинските мебели за всеки сезон

  • Могат да се оставят навън при кратки дъждове
  • Изсъхват бързо
  • Дебелите възглавници осигуряват страхотен комфорт
  • Прекарвате по-малко време в прибиране на възглавниците
  • Имате повече време за забавление и почивка
  • Могат да се оставят навън през цялата година
  • Могат изсъхнат за няколко часа в зависимост от вятъра и температурата
  • Пестите време - покритието е лесно за почистване
  • Материята е UV защитена - цветът няма да избледнее лесно
  • Имате повече време за забавление и почивка

Декорирайте градинските си мебели със саксии, фенери, възглавници и одеяла и създайте идеално място за почивка.

Открийте повече

Как да изберем идеалния градински комплект?

Как да изберем идеалния градински комплект?

Ръководство: Как да изберем правилните градински столове

Ръководство: Как да изберем правилните градински столове

Изберете правилната градинска маса

Изберете правилната градинска маса

Ръководство: Модулен диван за вашия двор или тераса

Ръководство: Модулен диван за вашия двор или тераса