Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

ЧЕРНИЯТ ПЕТЪК започна! Вижте всички страхотни оферти!ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГА


Може да има забавяния в обработката и срока на доставка на поръчките, направени по време на Черен петък.

 

 

Килимите, одеялата и възглавниците придават hygge стил

Килимите, одеялата и възглавниците придават hygge стил

Преобзавеждането на всекидневната или трапезарията не е задължително да бъде огромен проект, какъвто очаквате да бъде. Не е необходимо да боядисвате стените, да купувате нов диван или нови фотьойли - можете просто да смените възглавниците, одеялата и килимите. Всички тези елементи могат да повлияят на цялата стая. Те могат да определят различни зони в помещението и да създадат хармония или да внесат искра в интериора.

Белезникава табуретка със синьо одеяло отгоре, до сиво-бяла ваза


Одеялата функционират по множество начини. Те могат да разчупят повърхността в неутрален цвят, да създадат спокоен фон за възглавници с шарки или да придадат очарователен вид на фотьойл, като се преметнат небрежно през подлакътника. Освен това Ви топлят през студените вечери.

Зелена възглавница и плетено одеяло върху сив диван


Можете да изберете възглавници и завивки в различни нюанси на една и съща цветова гама и да ги оставите да се съчетаят с останалата част от декора и мебелите, както направихме в дневната по-горе, или да ги използвате, за да добавите допълнителна искра към вече жизнерадостния вид, както направихме по-долу.

Цветни възглавници и ватирано одеяло върху син диван

Аксесоарите за всекидневна придават стил hygge на стаята Ви

Можете да използвате килими, за да определите пространството или да отделите различни зони. Поставете килим под масата за хранене, за да създадете "стая в стаята", или под масичката за кафе, за да добавите допълнително усещане за "хигиена". Килимът има удобен вид и е по-приятен за краката, отколкото студеният под.

Трапезария със светлосив килим под кухненската маса

 

Ако трябва да приспособите килима към определена стая, някои предлагат възможност за промяна на формата му. VILLEPLE може да бъде изрязан до всеки размер или форма, които са подходящи за Вас. По-долу извадихме ножицата и заоблихме ъглите, за да създадем по-мек вид.

Дневна със светлосив килим, фотьойл и диван с цветни възглавници

 

Меката мебел, килимите, завивките, завесите и възглавниците могат да придадат топлина на стаята и да превърнат дома в дом. Но дори и малки неща като платнени салфетки могат да допринесат за усещането за хигиена по време на вечеря - или просто в обикновена делнична вечер.

Маса с купи, чаши и чинии

Открийте повече

Украсете дома си в традиционни коледни цветове

6 съвета как да планирате коледното си пазаруване

Идеи за адвент подаръци за четирите неделни дни на Адвента

Коя материя Ви топли най-добре?

Открийте най-близкия до Вас JYSK магазин

Получете съвет и съдействие от нашите JYSK служители и открийте широкия ни асортимент в магазина.