Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Спално бельо

Нови любими модели спално бельо

Дата:

Категория: Спалня, Декорация

Понякога имаме нужда от промяна. Да се събудим от дълъг сън, като нова личност, с нови цели и възможности. Точно в този момент в нашите магазини вече са пристигнали новите модели спално бельо. Те няма да преобърнат вашия свят, но са стъпка към промяната – защото са чудесни! С тях ще придадете нов облик на спалнята или ще допълните вече съществуващия интериор.

Катрине Мьолер Ниелсен, закупчик категория спално бельо

Попитахме нашия закупчик на категория спално бельо - Kathrine Møller Nielsen, кои са любимите й модели от новите попълнения и как ги е избрала. Ето и няколко истории с тях:

DANA – дъх на лятно настроение

„DANA” е с прекрасен десен, подходящ за женствените интериори и ще добави необходимото хюге (hygge) във вашето ежедневие. Артистичният модел сякаш е изрисуван на ръка. Скандинавският дизайн е предимно в бледи цветове и това спално бельо не се отличава от правилото. Искахме да постигнем женственост и уют, ето защо не се спряхме на искрящо розово или големи и сочни цветя. Точно обратното, насочихме се към пастелни цветове, семпли форми и шарки.


Спалното бельо се отличава с еднакви шарки и от двете страни, но в противоположни цветове. Предлага се както в розово, така и в бежово, и е сред моите любимци, защото още с постилането напомня за онези безгрижни летни моменти.”

SUS – безгрижни дни на плажа

“Тези райета не остаряват, без значение дали става въпрос за домашна декорация или за облекло. В този модел влакната са оцветени преди да се изпреде самият текстил. Това добавя онова меко усещане при допир и придава много по изискан вид. Райетата напомнят за един безгрижен ден на плажа или за малка кокетна къща сред природата. Този модел пасва както на женствени спални, така и на по-сериозните - мъжествени стаи, като и в двата варианта присъства нотка хюге и лукс.


Шарките са еднакви, както на плика за завивка, така и на калъфките за възглавници. Това е дългосрочен избор, който няма нужда от допълнения. А опростеният модел перфектно се съчетава със скандинавския стил, който налагаме в нашия асортимент в JYSK.”
 

TESSA – морски бриз

При този модел спално бельо влакната са обагрени, както при батистата. Това му придава онзи цветови ефект, познат от изтънчените ризи, например. В същото време този модел притежава деликатно и женствено излъчване, но може лесно да бъде „вмъкнато“ и в сериозните интериори, придавайки им приятен скандинавски облик и нотка хюге. Спалното бельо е с изключително семпъл дизайн и лесно може да бъде аранжирано според индивидуалните нужди и предпочитания. Що се отнася до цвета – вдъхновение в сиво – неутрален, хармоничен, напомнящ на лекия морски бриз.“ 


всички модели спално бельо plus и gold:

[][]