МАЛКИ КИЛИМИ С КРАСИВ ДИЗАЙН

При нас ще намерите разнообразие от малки цветни черги, меки пътеки за всеки коридор, спалня или антре, както и килими в по-малки размери в различни шарки и модели.

Използването на малки килими става все по-популярно като част от интериорния дизайн. Малкият килим заема малко място, лесно се премества и се вписва в повечето домове. Разгледайте гамата от килими на JYSK и купете килими с ресни, плюшени килими, меки памучни килими и изкуствена агнешка кожа. Малките килими се предлагат от найлон, полиестер, памук и юта, с красиви шарки и в различни размери. Изберете класически черен, сив или бял килим или украсете с цветен розов, зелен, син или многоцветен килим. Някои от нашите килими имат нехлъзгаща се латексова подложка. Ако това не е така, можете да закупите постелка за килими с противоплъзгащо покритие, за да предотвратите плъзгането на малките килими.

20 продукти
  20 продукти

  Килими - Малки килими

  Килим SANDELTRE 70x140 натурал
  42,50 ЛВ./бр.
  59,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 29%
  Килим SANDELTRE Ø120 натурал/сиво
  45 ЛВ./бр.
  69,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 35%
  Килим TRETORN 70x140 цвят крем
  45 ЛВ./бр.
  59,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 24%
  Килим VASSTELG 70x140 син/бял
  45 ЛВ./бр.
  59,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 24%
  Ново

  МАЛКИ КИЛИМИ В ИНТЕРИОРА

  Малките килими могат да се използват във всяка стая на дома, тъй като за тях лесно се намира място. Особено популярни са килимите от плат, които се използват в дома или вилата. Те създават уютна атмосфера, издръжливи са и се почистват лесно. Затова този тип килими често се използват в антрето. Малък килим от памук или полиестер може да се използва и в банята под мивката или когато излизате от ваната. Поставете килимче до леглото си в спалнята, така че сутрин да стъпвате на мека повърхност. Тук одеялата от имитация на агнешка кожа са популярен избор. В JYSK разполагаме с много красиви, цветни и качествени килими, които могат лесно, евтино и дискретно да придадат завършен вид на добре обмисления интериор. Използването на килими в интериорния дизайн е ограничено само от Вашето въображение.

  КИЛИМИТЕ МОГАТ ДА ПОДОБРЯТ АКУСТИКАТА

  Повърхността на мебелите, подовете и таваните може да повлияе на звука в помещението - особено ако помещението е голямо, а мебелите и картините по стените са малко, защото звукът се отразява тук. Килимите могат да помогнат за подобряване на акустиката и да осигурят добро качество на звука. Това е интелигентна мярка за декорация, която е лесна и евтина.

  КАК СЕ ИЗРАБОТВАТ НАШИТЕ КИЛИМИ?

  Съществуват различни методи за изработване на килими. Имаме малки килимчета, които са ръчно тъкани, боядисани с прежда или изработени от рециклирана кожа. Боядисването на килима с прежда означава, че нишките се боядисват преди тъкането. Предимството на този метод е, че моделът се вижда и от двете страни, а цветът е по-траен. Освен това някои килими се изработват по обикновен цвят или печат на материала.

  ПРАНЕ И ПОДДРЪЖКА НА МАЛКИ КИЛИМИ

  В нашия асортимент от малки килими малко от тях издържат на машинно пране. Всяко малко килимче е издръжливо на износване и може да се пере на 30 градуса и да се суши в сушилня (и глади) на ниска температура. Вместо това препоръчваме килимът да се пере на ръка или да се почиства на място с вода. Проверете спецификациите на продукта, за да не рискувате да съсипете килима.