Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Сив градински диван на слънчева тераса.

Градинско канапе за всички прищевки на лятото

Лятото е един от любимите сезони на всички хора. Радва ни със слънчеви лъчи, дълги топли дни и прохладни вечери, от време на време ни изненадва с кратки, но проливни дъждове, облачни дни и летни бури.

Тази година Ви предлагаме меката градинска мебел – UHRE, която е устойчива на атмосферните влияния. Можете да я използвате и на закрито място /ако вали/ и да се насладите на звука на падащите дъждовни капки.


Диванът UHRE е изработен в тъмносив и светлосив цвят. Ние предпочитаме светлия модел, защото цялостната му визия е светла и асоциира с безгрижното лято. Възглавниците на диван UHRE са здраво фиксирани. Това е добър знак, че няма да ги намерите при съседите след най-малкия летен полъх. Пълнежът им е от бързосъхнеща пяна, незадържаща влагата, а конструкцията на дивана позволява циркулирането на въздух.

Диван за всяко време

Тапицерията е водоустойчива и бързосъхнеща. Това е добра предпоставка да не се създават условия за мухъл или плесен. Тапицерията притежава и UV защита, която ще запази цвета по-дълго.

  • Можете да оставите UHRE навън през цялата година. Благодарение на структурата на дивана, той може да бъде използван един час след като спре да вали.
  • Тапицерията може да се почиства лесно. Всякакъв вид замърсяване може лесно да бъде почистено с вода.
  • Със своята UV защита ще можете да се радвате на UHRE сезон след сезон, без да избледняват цветовете.

Създайте прекрасно място за летен отдих. Добавете следните аксесоари към UHRE и се насладете на топлите дни.  

Открийте повече

Създайте приятна зона за релакс край басейна

Преобразете външното си пространство със зашеметяваща шатра

Посрещнете лятото с актуални цветове

Създайте собствен батутен парк в градината