Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Кухненска маса от масивен дъб със сиви столове

Колекция KALBY

Класическата мебел от масивен дъб никога не е изглеждала толкова добре. В колекция KALBY ще се насладите на изчистен дизайн и практичност.

В колекцията има няколко размера правоъгълна маса за хранене, както и една овална, пейка, красив бюфет, бюро и стилна витрина. Те са изработени от масивна дървесина и дъбов фурнир, с покритие от безцветен лак, което Ви гарантира качествена и издръжлива мебел. 

Кръгла кухненска маса KALBY

Кръгла кухненска маса и кухненски столове в черно

 
Кръглата маса KALBY е с диаметър 120 см. Този размер ще Ви позволи да се насладите на компанията на Вашите близки, без да правите компромис с пространството във Вашия дом.

Правоъгълна кухненска маса KALBY

Кухненска маса от дъб и столове с тапицерия от сив текстил.


Кухненската маса KALBY e 90 см широка и се предлага в три различни дължини: 130 см, 160 см и 200 см. Всички варианти са с разширение. Това позволява на масата да бъде разтегната. Ако изберете най-големия модел, ще имате място за 12 човека.

Пейка KALBY


Както повечето пейки в нашия асортимент, KALBY е практична. Пейката е подходяща за всички пространства - коридор, трапезария и дори за спалнята в края леглото.

Бюфет KALBY

Масивен бюфет от дъбова дървесина с три чекмеджета и две вратички.


Бюфетът KALBY е с две врати и три чекмеджета, всички с механизъм за плавно затваряне. Този бюфет ще зарадва домакините, защото има място за покривките, вазите, приборите и всички дребни вещи.

Бюро KALBY


Изчистен минималистичен дизайн. Бюрото KALBY е може би любимата ни част от цялата колекция. С изчистените си линии и гладката повърхност, да не забравяме и чекмеджето с механизъм за плавно затваряне.

Витрина KALBY


Витрината KALBY ще побере всички чинии, купи и чаши, с които разполагате, за да са винаги под ръка. Отдолу има две чекмеджета за покривките и тишлайферите. Витрината е красива и практична мебел за всеки дом.

Открийте повече

На Вашето внимание: Колекцията мебели за съхранение MARKSKEL

На Вашето внимание: Колекцията мебели за съхранение MARKSKEL

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Придайте топлина на кухненската маса

Придайте топлина на кухненската маса