Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Шатра на открито във вътрешен двор.

Преобразете външното си пространство със зашеметяваща шатра

Шатрата е безпроблемно разширение на вътрешното Ви пространство и може да бъде идеалната база за градинското Ви парти, независимо дали е в близкия парк или в собствения Ви двор.

Шатрата Ви може да служи като дневна на открито, като при декорирането ѝ можете да създадете усещане за вътрешно пространство. Мислете по същия начин, както в помещенията, когато го оформяте. Позволете ни да Ви предложим най-добрите идеи за шатри, които ще Ви помогнат да създадете атмосфера с много хюге чувства и да създадете пространство, в което можете да се отпуснете и да се насладите на чистия въздух.

Саксии и растения

Подобрете уютната атмосфера и добавете зеленина към беседката си, като поставите саксии, пълни със свежи или изкуствени растения. Те не само ще допринесат за цялостната визия, но и ще създадат усещане за неприкосновеност на личния живот, като предпазят външното Ви пространство от любопитните погледи на минувачите.

Външно осветление

С настъпването на вечерта можете да удължите престоя си на открито, ако украсите беседката си с фенери, лампи на батерии или светлинни вериги - или с комбинация от трите вида осветление. Те не само ще осветят беседката Ви, но и ще създадат магическа атмосфера, която ще Ви позволи да се наслаждавате на уютната обстановка и през нощта.

Шатра като FAABORG предлага идеалната възможност да добавите допълнителен чар към външното си пространство. Благодарение на нейната структура можете лесно да украсите краката и пръчките под балдахина с висящи саксии за балконски растения или деликатни светлинни вериги.

Дрънкулки и декор

За да завършите цялостния облик на Вашата шатра, е важно да включите декоративни аксесоари. Тези довършителни елементи придават на пространството усещане за изисканост и индивидуалност. Кутии, подноси, свещи, вази и скулптури - всички те допринасят за домашната атмосфера.

Шатра на двор.

Независимо дали посрещате гости, или просто се наслаждавате на студена напитка в слънчев ден, не подценявайте ефекта на добре подбраната покривка за маса. Със своята способност незабавно да придаде класа и елегантност, покривката играе важна роля в обстановката.

Топлина и комфорт

Уверете се, че можете да се наслаждавате на топлина и комфорт дори през хладните есенни вечери. Възглавниците и подложките за сядане играят жизненоважна роля за осигуряването на оптимални условия за сядане, което Ви позволява да се отпуснете, като същевременно оценявате напълно многофункционалността на Вашата беседка.

Когато превръщате щатрата си в привлекателна дневна на открито, одеялата и декоративните кожи стават незаменими елементи.

Тези аксесоари не само добавят нотка на комфорт, но и придават уютна и привлекателна атмосфера на Вашето пространство.

Постилането на външен килим във Вашата шатра ще допринесе значително за създаването на атмосфера, подобна на тази вкъщи. С поставянето на килим на пода добавяте елемент на комфорт, както и усещане за топлина към Вашето външно пространство.

Открийте повече

Ръководство за избор на правилната беседка

Ръководство за избор на правилната беседка

Ръководство: Намерете подходящия градински чадър

Ръководство: Намерете подходящия градински чадър

Батути: 7 неща, които да знаете, преди да купите

Батути: 7 неща, които да знаете, преди да купите

Ръководство: Изберете правилната кутия за възглавници

Ръководство: Изберете правилната кутия за възглавници