Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Кутия за градински възглавници на двор.

Ръководство: Изберете правилната кутия за възглавници

Къде държите вашите градински възглавници, фенери и градински аксесоари, когато не ги използвате? Кутия за съхранение на възглавници е чудесно решение за външното пространство. Помага ви да поддържате външното си пространство подредено и добре организирано, гарантира ви лесен достъп до възглавниците и защитава вашите вещи по време на дъжд и сняг. Но как да изберете правилния? Има няколко неща, които трябва да имате предвид:

  • Колко място имате за кутията за съхранение на възглавници на вашия двор/балкон?
  • Какво ще съхранявате и какъв размер е подходящ?
  • Планирате ли да местите кутията за съхранение на възглавници?
  • Какъв е вашият стил и каква кутия за съхранение на възглавници би подхождала на другите ви градински мебели?
  • Кутията за съхранение на възглавници ще бъде ли защитена от дъжд и студ или трябва да е водоустойчива?

Подходящата кутия за възглавници за малки дворове и балкони

По-малките пространства изискват по-малки мебели, а понякога и да обмисляте допълнително решенията си. Започнете с измерване на пространството, което искате да посветите на вашата кутия за съхранение на възглавници. Докато много кутии за съхранение на възглавници са предназначени за големи вътрешни дворове, има и други малки и практични алтернативи. Ако имате малък балкон или вътрешен двор, компактната HALKEVAD е наполовина по-дълга от повечето други кутии за съхранение на възглавници и е добър избор.

Ако разполагате с ограничено пространство на вашия вътрешен двор или балкон, винаги е добра идея да намерите многофункционални мебели. Някои кутии за съхранение на възглавници са конструирани така, че да могат да работят както като място за съхранение, така и като място за сядане. Такъв е случаят със SVENDBORG. Дръжките улесняват преместването на кутията до вашата градинска маса, ако гостите ви са повече от вашите градински столове.

KARLBY е по-скоро пейка за съхранение на открито, отколкото кутия за възглавници. Можете както да държите градинските си възглавници в нея, така и да я използвате за сядане. Предлага се с възглавница отгоре за ваше удобство. KARLBY е FSC® сертифицирана (FSC® N001715) и е правилният избор за вас, ако обичате топлия вид на дървото и се грижите за природата.

Вижте също нашето ръководство за избор на правилния градински чадър.

Голяма градинска кутия за съхранение с много място

Голям балкон или вътрешен двор с градински комплекти и мебели за отдих обикновено изисква съхранение на доста възглавници и одеяла. Може също да имате повече място за голяма кутия за съхранение, която може да побере не само градински възглавници и фенери, но евентуално и един или два градински аксесоара. В случай, че звучи привлекателно, съветваме ви да потърсите кутия, която има вместимост 700+ литра.

STAVERN е страхотно предложение. Има хидравличен капак, така че се отваря и затваря с лекота.

Голяма кутия за възглавници на двора.

Подвижни кутии за съхранение на възглавници

Налага ли ви се често да местите мебелите във вашия двор? В такъв случай кутия за съхранение на възглавници с дръжка ще улесни живота ви. BISNAP е малка, лека кутия за съхранение на възглавници, която може лесно да се мести.

YDERUP е малко по-голяма от BISNAP и има място за повече съхранение. Освен това е малко по-тежка, но е оборудвана с колелца, за да бъде лесна за маневриране. Предлага се в бежов, сив или черен цвят и ще добави стилна нотка към вашия вътрешен двор или балкон.

Стил, който ви харесва

Ратанът, дървото и пластмасата са обичайни материали за кутии за съхранение на възглавници и всеки има своите предимства и характеристики. Цветът отчасти зависи от избрания от вас материал, както и необходимото ниво на поддръжка.

Можете да изберете кутия за съхранение на възглавници, която не привлича твърде много внимание, или такава, която безпроблемно се слива с другите ви градински мебели. Някои дори са част от колекция като TAMBOHUSE. Кутията за съхранение на възглавници TAMBOHUSE пасва на градинския комплект TAMBOHUSE и се предлага в сив и бежов цвят, така че можете да създадете единна визия на вашия вътрешен двор.

Защитете градинските възглавници

Ако вашата нова кутия за съхранение на възглавници е предназначена за място, където ще бъде изложена на слънце или дъжд, трябва да потърсите такава, която има UV защита и/или е водоустойчива.

Моля, имайте предвид, че материалът на вашите градински възглавници може да се повреди от многократно замръзване и размразяване, така че ако вашата кутия за съхранение на възглавници е предназначена за място, където не е защитена от много студено време, трябва да потърсите такава, която е устойчива на замръзване.

Намирането на перфектната кутия за съхранение на възглавници е свързано с балансиране на функционалност, стил и издръжливост.

Открийте повече

Ръководство за избор на правилната беседка

Ръководство за избор на правилната беседка

Ръководство: Намерете подходящия градински чадър

Ръководство: Намерете подходящия градински чадър

Как да изберем идеалния градински комплект?

Как да изберем идеалния градински комплект?

Ръководство: Как да изберем правилните градински столове

Ръководство: Как да изберем правилните градински столове