Стилни портманта и лавици за Вашия коридор

Поддържайте входа на дома си подреден със стилни портманта и входни мебели, подходящи за окачване на палта и съхранение на обувки, за да не се разпиляват из стаята. Портмантото с вградени огледало, закачалки и шкафове за обувки или лавицата с кошници могат да Ви помогнат да поддържате пространството подредено. Мебелите са с ярък скандинавски дизайн, който се вписва в повечето домове.

7 артикула
    7 артикула

    Класически входни мебели

    В нашата колекция ще откриете класически мебели за вход. Те включват вградени закачалки за окачване на дрехи, шкафове за обувки, а в някои от тях има и огледало. Те са изработени от качествени материали, като деко фурнир, MDF и масивна дървесина, и се предлагат в бяло, черно и кафяво. Мебелите за дома ни обаче трябва да са практични, но същевременно да отразяват личната ни естетика. Така че, ако смятате, че обзавеждането на входа Ви е класическо, изберете модерна стойка за палта, на която можете да закачите якетата или шаловете си.

    Колекция мебели TRAPPEDAL

    Искате ли да постигнете единен ефект в обзавеждането на дома си? В JYSK разбираме това и се грижим асортиментът ни да включва мебели като TRAPPEDAL. В колекцията мебели TRAPPEDAL има артикули за почти всяка стая в къщата, като входни мебели, бюра, етажерки, стенни рафтове, витрини за всекидневната и др. Разгледайте тази специална колекция, която съчетава модерното с непреходното, с металните си рамки и повърхностите от деко фурнир.