Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Празнична подредба на масата за новогодишната нощ

Създайте празнична новогодишна трапеза

Можете ли да си представите по-добър начин да отпразнувате началото на Новата година от това да съберете приятелите и близките си на специална вечер? Лесно е да покажете на гостите си как да се забавляват, като създадете празнична атмосфера с вдъхновение от JYSK.

Подгответе се за новогодишната нощ

Започнете Новата година по правилния начин с елегантна вечеря. Кухненският асортимент на JYSK улеснява подреждането на масата.

Опитайте се да комбинирате уникалните чинии TONE със златните сервизи за салата ASKE и подложка, за да създадете елегантен ефект.

 

Можете да сервирате малко предястие или десертно ястие в купичките JONAS, които се предлагат в различни цветове и размери. Това позволява да се забавлявате, като ги смесвате и съчетавате по желание, което гостите Ви определено ще забележат и оценят.

Цветовете създават празнична атмосфера

Най-лесният начин да създадете подходяща атмосфера е като използвате разнообразни цветове.


Това може лесно да се направи, като към свещника EDGAR се добавят усукани свещи BALDUR или като се поставят истински или изкуствени цветя заедно с вазата ROY. И двете са приятно допълнение към масата, което е лесно за използване в дома Ви след Нова година.


Най-важни са, разбира се, традиционните цветове за новогодишната нощ - златно, сребърно и бляскаво.


Използвайте златната декорация за стена STELLAN като част от декорацията на масата или направете така, че празничната Ви коледна украса да издържи малко по-дълго като декорация за маса в комбинация с декоративен поднос.

Открийте повече

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Придайте топлина на кухненската маса

Придайте топлина на кухненската маса

На Вашето внимание: кухненски стол ARNBORG от дъб

На Вашето внимание: кухненски стол ARNBORG от дъб