Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Купчина сини кърпи на пейка с поставка за четка за зъби и диспенсър за сапун.

Любимите аксесоари за баня на купувача

Нашият опитен купувач, Kathrine Møller Vinther, ръчно подбра нови продукти за категорията за баня. Катрин държи изключително много на качеството, настоящите тенденции и достъпни цени: „Винаги ми харесва, когато можете да видите стила си във всяка стая в дома си – включително банята. Ето защо се съсредоточих върху две тенденции в две много различни цветови гами: от класическите скандинавски сини и пясъчни цветове до по-романтичната, женствена вселена с меки розови и пастелни цветове. В JYSK винаги има по нещо за всеки“, казва тя с усмивка.

Романтична елегантност

„Първо, бих искала да акцентирам върху комплекта за баня LISTERBY. Това е чисто нов външен вид и качество в нашата категория баня,” започва Катрин. „Има много сладък перлен вид, който е блестящ, но същевременно елегантен. Той се вписва перфектно както в класическа, така и в романтична баня.“

LISTERBY е направен от полирезин, който е доста здрав материал. Това го прави идеален за семейства с деца.

Катрин продължава: „Бих комбинирала LISTERBY с меки и елегантни пясъчни или розови кърпи, за да завърша наистина романтичния стил, който се харесва на толкова много хора.“

Подобно на LISTERBY, комплектът за баня EDSBRO има много деликатен вид със своите заоблени форми и ръчно рисувани малки точки в различни меки пастелни цветове.

Серията EDSBRO е изработена от стъкло и включва диспенсър за сапун и поставка за четка за зъби.

„Наистина мисля, че изглежда невероятно, когато комбинирате EDSBRO с други аксесоари в месингов и златист цвят.” посочва Катрин.

Класически аксесоари за баня

„След това бих искала да обърна внимание на нашата нова колекция STENINGE“, продължава Катрин. „Дизайнът е семпъл, но същевременно модерен благодарение на бежовите плочки, които са много модерни в момента.“

„Бих стилизирала STENINGE с нашата луксозна кърпа SORUNDA“, предлага Катрин.

Поставете финалните щрихи в банята

„Това бяха любимите ми комплекти за баня в новия асортимент, но искам да подчертая и още няколко неща. На първо място, новият кош с педал ULLATTI в бежов цвят, който пасва перфектно на серията STENINGE,” продължава Катрин.

„Тънката правоъгълна форма му позволява да се побере дори и в по-малки бани“, казва тя.

ULLATTI има капак с плавно затваряне и побира до 5 литра.

Катрин има още едно удоволствие за нас: „Представям ви и TORTUNA, просто обожавам този сладък поднос. Завършекът кара цвета да се променя от почти бял към пясъчен и придава на подноса реалистичен вид.“

TORTUNA е изработена от керамика и е с формата мида.

„Бих използвала подноса TORTUNA за бижута и аксесоари за коса в банята си, мечтаейки за топлите летни дни“, завършва Катрин с усмивка.

Защо не пренесете тези плажни емоции в банята си? Комбинирайте подноса TORTUNA с бежовите кърпи NORA и кошчето с педал ULLATTI, за да създадете крайбрежен оазис. Разгледайте пълната гама аксесоари за баня, постелки за баня и завеси за душ на JYSK.bg и превърнете банята си в пространство, което отразява вашия уникален стил и вкус.

И не забравяйте да разгледате любимите декоративни елементи на нашите купувачи.

Открийте повече

Превърнете банята си в домашен спа оазис

Превърнете банята си в домашен спа оазис

На Вашето внимание: комплекти кърпи

На Вашето внимание: комплекти кърпи

Създайте лятна атмосфера в банята си

Създайте лятна атмосфера в банята си

Как да перете новите кърпи

Как да перете новите кърпи