Качествено спално бельо от крепон

Спалното бельо от креп или крепон е едно практично решение за всяка спалня. Този вид чаршафи не се гладят, не се мачкат или свиват след пране и се предлагат в стилни шарки, които ще допаднат на всички. В JYSK предлагаме богат избор комплекти спално бельо, изработени от крепон. Намерете комплекта, който най-много подхожда на Вашия стил.
 

10 продукти
  10 продукти

  СПАЛНО БЕЛЬО В РАЗЛИЧНИ ЦВЕТОВЕ И ЩАМПИ

  Някои комплекти спално бельо имат различни цветове от двете страни, така че можете да ги обърнете и да получите нов вид. Например можете да комбинирате светлосини калъфки за възглавници с тъмносини завивки, а след това да промените цялостната визия според настроението си.

  JYSK предлага богат избор от спално бельо с различни размери, така че със сигурност ще намерите подходящия комплект за Вашите завивки и възглавници. Разгледайте нашата селекция тук, на началната страница, или посетете местния магазин на JYSK, за да разгледате изгодни оферти и цени.

  РАЗМЕРИ

  Спалното бельо за стандартни завивки е с размери 140x200 см и е най-често срещаният размер за завивки, което е отразено в широката ни гама. Комплектите завивки са с размери 200x220 см и стават все по-популярни, така че и тук гамата се увеличава. Детското/юношеското спално бельо се предлага с размер 90х135 см. Затова JYSK предлага широка гама от спални комплекти с различни размери, така че можете да сте сигурни, че ще намерите точно този комплект, който отговаря на Вашите завивки, възглавници и стил:

  90x135 см - юношеско спално бельо

  140x200 см - единично спало бельо

  180x200 см - персон и половина спално бельо

  200x220 см - двойно спално бельо

  Защитете спалното си бельо с хубава кувертюра и го украсете с декоративни възглавници.