Бюфети в скандинавски стил

Украсете дневната и трапезарията си с елегантна мебел. Бюфетите и витрините са просторни и идеални за съхранение. Един бюфет ще ви позволи да съхранявате вещи, които не се виждат, а един стъклен шкаф или витрина със стъклени врати може да се използва за показване на най-хубавите ви съдове и прибори. С други думи, можете да сте сигурни, че ще намерите идеалното решение за съхранение за вашия дом. Намерете своя фаворит в широката гама от високи и ниски бюфети със или без чекмеджета и витрини със стъклени врати или отворени отделения в от бяло, черно, дъб, ясен, бетон и стомана.

Интериор с единен стил

Много от нашите бюфети и шкафове са част от серия мебели. Затова те са идеални за закупуване заедно и създават ясна обща нишка в декора на дома ви. Тук представяме 3 от сериите в JYSK, но винаги можете да видите кои продукти са включени в дадена серия, когато отидете на отделния продукт:

  • Серия KALBY: Ако харесвате скандинавската визия с красиви и леки мебели от дърво, тази серия дъб е за вас. В допълнение към бюфета и витрината, гамата включва мебели за всекидневната и трапезарията, както и бюро за офиса. Мебелите създават ярък и естествен вид в дома ви и са лесни за комбиниране с точно тези цветове и визии, които обичате. Прочетете повече за нашата серия KALBY.
  • Серия VIRUM: Ако предпочитате по-индустриален вид и контрасти, черните мебели от серията VIRUM са идеални за вас. Леките мебели контрастират с белите стени и правят цветовете, които сте избрали да съчетаете с мебелите, да изпъкват смело. Серията се състои от бюфет, шкаф и витрина. Последният се предлага в черно и бяло. Можете да закупите мебели за всекидневната, спалнята, стаята на тийнейджъра и коридора.
  • Серия NORDBY: Ако харесвате бялата, романтична и класическа визия, серията NORDBY може да е точно вашият стил. Тук ще намерите сдържани мебели с фини детайли, които се вписват в повечето домове. Заедно с бюфета и витрината гамата включва мебели, предназначени за дневната, трапезарията, кухненския бокс, спалнята и детската стая. Прочетете повече за поредицата NORDBY.

Вложете своя личен стил

Можете да персонализирате бюфета или витрината си, като добавите рамки за снимки, вази или други декоративни предмети, за да създадете дневна, която отговаря на вашия вкус. Например един бял бюфет може да се допълни с вази и свещници в светли или тъмни цветове - така се създават добри контрасти. Вдъхновете се от широката ни гама на тази страница и открийте своите фаворити сред многото ни висококачествени бюфети и витрини на страхотни цени. Ако имате нужда от вдъхновение за вашата всекидневна или трапезария, разгледайте многобройните ни блог публикации за интериорен дизайн.