LED крушки, батерии и зарядни за батерии

Със сигурност има значение коя крушка ще изберете за вашата лампа. Силата и цветът на крушката определят осветлението и настроението на лампите ви. В JYSK предлагаме широка гама от LED крушки, батерии АА, ААА и CR2032 и зарядни за батерии, за да създадете перфектното осветление в дома си. Винаги е добра идея да имате електрически крушки и батерии вкъщи за моментите в които осветлението спре да работи, когато най-малко очаквате. В JYSK ще намерите не само хубаво осветление, но и аксесоари за него. Разгледайте нашата широка гама онлайн или в най-близкия магазин на JYSK.

12 артикула
  12 артикула

  Доброто осветление изисква подходяща крушка

  Не забравяйте да изберете правилната крушка за вашата лампа. Мощността, от която се нуждае крушката, зависи от функцията, която ще изпълнява лампата. Таванните осветителни тела, които ще бъдат окачени над масата за хранене, изискват по-голяма яркост, за да осветят помещението. Въпреки това не трябва да избирате прекалено ярка крушка за вашата лампа за четене или настолна лампа. Ярката крушка няма да създаде спокойното и приглушено осветление, което често се желае при по-малките лампи.

  Издържливи батерии и крушки

  Създайте правилното настроение в дома си с осветление - можете да изберете традиционна E27 крушка за вашите ежедневни лампи или ако сте избрали стил на лампа, при който крушката е изложена, изберете нашите LED крушки с нажежаема жичка, които са страхотна декорация и дизайн, както и практичност. Нашите цени са напълно достъпни, така че можете да се запасите с резервни части. Поддържайте захранващите си светлини и уреди, работещи с батерии, с нашата селекция от батерии – батерии AA, батерии AAA и батерии CR2032, от които да избирате.

  Зарядни за презареждащи се батерии

  Насладете се на удобството с акумулаторните батерии и зарядните устройства. Кажете сбогом на батериите за еднократна употреба и се възползвайте от по-екологично и по-икономично решение за захранване на вашите устройства. Нашите акумулаторни батерии и зарядни устройства предлагат надеждна работа, като ви позволяват да захранвате любимото си осветление, като същевременно намалявате отпадъците и спестявате пари в дългосрочен план. Просто презаредете и използвайте повторно - толкова е лесно!